Giriş yapmadınız.

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "melye"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 30.04.2010, 21:13

msn 'ime kişi ekleyemiyorum..

forumda arama yaptım ama böyle bi soruna rastlamadığım için konu açmak istedim...

sorunumu uzun zamandır çözemedim belki sizler yardımcı olursunuz diye düşündüm...

MSn ime hiç kimseyi ekleyemiyorum ve beni ekleyenlerinde ekleme talebi gelmiyor...onlarda eklenmişim gibi görünüyor ama bende hiç bi şekilde listeme kimse eklenmiyor...kendim eklerken de sürekli dönüyor eklenicek gibi ve sonunda geçici olarak bi sorun çıktı daha sonra bu servis düzelince eklenecek gibi uyarı veriyor...ama yaklaşık 1 aydır bu sorun düzelmedi...

bilgisi olan bilgi verirse sevinirim...

umarım anlatabildim :D

teşekkürler şimdiden....

• "A-K-R-E-P" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 30.04.2010, 22:46

messenger programi kaldirip tekrar yukleme yapmalisin(kaldirma islemini yaptiginda pc resetle ) actiginda arama butonunu kullanarak windoswlive windowslivemessenger msn arama yap ve hic bir dosya kalmasin kulumu oyle yapmalisin

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 2.05.2010, 19:09

iice sinir olmaya başladım ben bu bilg. a...dediğini yaptım yeniden yükledim bu sefer msn açınca direk bi hata ekranı çıkıyor...

(Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.)
böyle yazıyor...
zaten bu hatadan dolayı ben bi dosya silmiştim contact listesinden messenger in ondan sonra galiba listeme kimseyi ekleyemez oldum...
bu hata ekranına hata raporu gönderme ye basınca direk msn ide kapatıyor...eer bu hata ekranını öle bırakırsam msn açık duruo yazışmalarımı etkilemiyor...ama şimdi yükledikten sonra bu ekran varken msn ime birini eklemeyi denedim yine aynı döndü durdu ekleme yapmadı...bayağı bi süre ekleyecek gibi ortada o yeşil noktalar dönüyor duruor sonrada geçici bi sorundan dolayı şimdi bu servis çalışmıo dio...
yani sorunumu çözemedim halen :(

4

Monday, 3.05.2010, 21:40

Msn Kişi Listeniz belirli sayıyı (Kişiyi) Geçtikden Sonra Kişi Eklemek İstediginizde "Kişi Lİsteniz Dolu Lütfen Bir Kişi Silin Ve Tekrar Deneyin" Diye Bi Uyarı Verir.. Kişi Listenizi Önce Biraz Temizlersiniz Ve Tekrar Bİrini Eklemeyi Denersiniz Yİne Aynı Hata İle Karşılaşırsınız.. Bu Sefer Herkezi Silersiniz Listenizde Kimse Kalmaz Yine Birini Eklemeyi Denersiniz Yine Aynı Hata İle Karşılaşırsınız.. Msn i Kapatırsınız Hatta Bilgisayara Reset Çekersiniz,, Hatta Cafeye Gidersiniz Ama Nafile Listenize Kimseyi Ekleyemezsiniz...

Peki Neden Böyle Olur : Çünki Msn Messengerda Bi Arkadaşınızı Listenize Eklediginiz Zaman Bu Aynı Zamanda Msn Hotmail Hesabınızdaki Kişiler Yani (Contacts) Bölümünede Ekleniyor. Ve Siz Daha Önce Eklediginiz Birini Listenizden Sildiginizde Sanıyorsunuzki O Kişiyi Messengerımdan Sildim Kişiler Sayısıda Düştü.. Örn:99 Kişi Varsa 98'e Düşer.. Bu Şekilde Yanılıyorsunuz..

Çözümü... : Msn Hotmail Mail Adresimize Giriş Yapıyoruz.. Yukarı Sagda Seçenekler(Options) Kısmına Tıklıyoruz.Ordan Solda Kişiler(Contacts) Kısmını Buluyoruz Ve Tıklıyoruz(ya da direk hotmail'e girdiğinizde en üstte posta yazan yerin yanından girebilirsiniz). Açılan Bölümden Bi Bakıyoruzki O Sildigimiz Sandıgımız Kişiler Aslında Sİlinmemiş Ve Hepsi Orda. Ordan Silmek İstediklerimizi İşaretleyip Sil Diyoruz.. Ve Artık Kişi Listemize İstedigimiz Kişiyi Ekleyebilirsiniz...

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 3.05.2010, 22:21

şimdi bende iki msn adresi var...birinde çok kişi var...eski sitede asistanken kalan arkadaşlar eski işten kişiler falan bayağı kalabalıktı ama yeni adresimde toplasan 6 kişi var...iki adresimdede aynı sorun oluyor...bugun denemek için başka bir arkada kendi pc sinden açtırdım...tüm ekleme taleplerim falan o onayladı ona gitmiş yani...sorunu zannedersem benim evdeki ve işteki pc yapıyor...
o ekledikten sonra ben tekrar kendi işimden açtım msn i orda eklenenleri yine göremedim...