arkadaşlar ben blogcu.com dan hesap açtım ve www.flatcast.com bu siteden yararlanarak yayın radyo yayını yapmak istiyorum ayarları hallediyorum ama 2 yerde takılıyorum ki bunlarda saten en önemli yerler galiba... biri url kısma diyoki yayın yapacağınız sitenin adresini girin giriyortum ama hatalı galiba diğeri ise ıs mesajı gönderiyo site bize onun kodunu alarak boş explorer sayfasına kopyalıyorum ve bana gönderilen kodu giriyorum ama yine hata yine hata arkadaşlar bana yardım edermisiniz msn adresim nerdeyse 7/24 açıktır ltf... yardımlarınısı bekliyorum... edit@edit.com
:wallb:
asLında sana bir blogcu adresi açacaksın o senın davet adresin oLacak.sonra msn geLen iframeyi onun içine yerlestireceksin onlar bütünlesecek olay orda bitiyor zaten.ve bunu açmsış oLdugun radyonun ayarları (date)var ordada ayarladinmitamamdır
radyoyu kurdum.. gerekli şeyleri html kod ile birlikte blogcu.com'da sablona ekledim..radyoya giriyorum fakat, sayfama ulasmak ısteyenler radyonun calısmadıgını hiçbirşey cıkmadıgını sadece flatcast yazısının gorundugunu soyluyorlar.. sorun nerede acaba
Bir hatirlatma eger hazir index kullaniyorsan
İndex eklıyen arkadaslar on izleme acilsin die baska Radyonun sid ekliyorlar
Silip kendi Radyonun SID eklemelisin