Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "xx_ninova"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 26.01.2009, 17:49

Radyoya ikinci yetkili olarak girilirmi?

:flex: [b]Arkadaslar merhaba benim kafamda bi kaç soru var bunu bilen arkadaslar açiklarsa çok sevinirim
1 ) diyelim sid şifrelerini birileri çaldi ve yayin yapiyor istemedigim şekilde onun elinden yyaini nasıl alabilirim
2 ) canli yayin yapan arkadas var diyelim ve rihatsiz eden bazi nickler var benim ikinci bir yetkili olarak girip onlari atma gibi bi imkanim yada yetkim varmı
3 ) sid ile farkli radyoya yönlendirme oluyormus o nasıl olacak arkadaslar yardiminizi esirgemeyin lütfen...((
:roll::flex: [b]Arkadaslar merhaba benim kafamda bi kaç soru var bunu bilen arkadaslar açiklarsa çok sevinirim
1 ) diyelim sid şifrelerini birileri çaldi ve yayin yapiyor istemedigim şekilde onun elinden yyaini nasıl alabilirim
2 ) canli yayin yapan arkadas var diyelim ve rihatsiz eden bazi nickler var benim ikinci bir yetkili olarak girip onlari atma gibi bi imkanim yada yetkim varmı
3 ) sid ile farkli radyoya yönlendirme oluyormus o nasıl olacak arkadaslar yardiminizi esirgemeyin lütfen...((
:roll:

Asena

Stajyer

• "Asena" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 26.01.2009, 17:57

1. soruna= hayir fakat alternatifler var (aramayi kullan)
2.soruna = hayir flatcast eski sürümünde bu imkan var fakat onunda cok daha fazla acigi var (aramayi kullanarak detayli bilgi edine bilirsin)

3. soruna= nedemek istedigini pek anlamadim, www.radyo.allaturkaa.de sayfasinda kendi sidini atarak yayinini bizim radyoda yapabilirsin

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 26.01.2009, 18:02

xx_ninova,

şayet radyon seninse yapman gereken aynı bölümden bir radyo daha açmak

daha sonra açtığın yeni radyonun sizin mailinize SİD nosu gelcek

o SİD nosunu alın radyo html düzenledğiniz bölümde iframedeki sid nosunu yeni aldığınız SİD nosuyla değiştirin

daha sonra eski radyonuza dinleyici olarak girin ordaki dinleyiciler tanıdıksa sayfayı yenilemelerini söyleyin

radyonuzu açın dinleyiciler safya yenlediklerinde sizin açtığınız yeni radyo karşılarına çıkcaktır ve yayını yapan siz olcaksınız

öbür dj zaten zamanla yayını kapatcağından artık o sayfada size geçecektir kapattığı anda tekrar girme imkanı yok

tabi sizin ana şifrenizi bilmiyorsa

ayrıca SİD şifresi çalma diye bişey yok sadece ana şifrenizi kimseye vermeyin

dj leriniz varsa onlara oluşturduğunuz dj şiflesini verin o şifreyle yayın alsınlar