Giriş yapmadınız.

stella

Profesyonel

• Konuyu başlatan "stella"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 19.12.2006, 23:54

Kenan Dogulu and Eurovision

Şarkı henüz seçilmedi, İngilizce mi yoksa Türkçe mi olacağına da karar verilemedi. Ancak, bu yıl Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek isim belli: Kenan Doğulu

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de 10-12 Mayıs günleri arasında yapılacak 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek şarkıcı belli oldu. TRT yönetimi, son günlerde Eurovision için adı geçen birçok sanatçı arasından, Sezen Aksu imzalı "Çakkıdı" şarkısıyla 2006'ya damga vuran Kenan Doğulu'yu seçti.

Ağabeyi de yardım edecek
TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney'in, Doğulu'nun seçildiğini açıklayacağı dünkü basın toplantısı, ünlü müzik adamı Ahmet Ertegün'ün cenaze töreni nedeniyle bugüne ertelendi. Taraflar arasında yapılan sözleşme uyarınca Doğulu, Eurovision için üç beste hazırlayacak.
TRT yöneticilerinin sahne performansı ve güçlendirdiği İngilizcesi nedeniyle tercih ettiği Doğulu, Sezen Aksu'nun da aranjörü olan ağabeyi Ozan Doğulu'nun desteğini alarak besteleri tamamlayacak. Bu bestelerden hangisinin yarışmaya gönderileceğine de TRT yönetimi karar verecek.

neler olacak görecegiz bakalım...

~~Sunny~~

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 20.12.2006, 00:00

:koro: Kenan dogulu yaki$ir eurovision`a. Ülkemiz adina hayirli ugurlu olsun.

Easymail

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 20.12.2006, 01:50

Kenan dogulu sahsen begendigim bir sanatci degil, ama eurovisionda türkiyeyi iyi temsil edecegini düsünüyorum. Bir duyumuma göre ya hadiseyle, kenan dogulu arasinda secim yapilmis galiba, hadiseyi tek bir sarkiyla ünlenip, eurovisiona göndereceklerse, bana göre secmeler yapilip hic tanimadigimiz kisiler temsil etsin daha iyi olurdu. Ama Kenan Dogulunun bence basarili olabilecek performansi gösterecegine inaniyorum. Insallah tabiki

oO_eLif_Oo

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 20.12.2006, 01:53

Ben sahsen Kenan'in (sanki askerlik arkadasim :D ) katilmasina sevindim.
Kaliteli müzik yapiyor kendisi bence. Basarili olacagimiza eminim.

En azindan Rimi rimi leyden bin kat daha iyi olur :wman:

[schild=18 fontcolor=FF0000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=0]ELIF[/schild]

nihosh

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 20.12.2006, 15:27

KENAN DOGULU bence bizi cok ii temsil eder!!!!! adamin sahnesi süper!

:dj: