Giriş yapmadınız.

gece yolcusu

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "gece yolcusu"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 15.12.2006, 14:24

Lütfen satin aldiginiz camasirlari yikamadan giymeyiniz!!!!!

ARKADASLAR ÖNEMLIIIII...

Antropoloji uzmani Susan McKimley, Guney Amerikada gerceklestirdigi bir sergisinden döndükten sonra gögsündeki bazi delikler dikkatini cekiyor ve doktora gidiyor.Ne oldugu anlasilmadigi gibi Antibiotic veriliyor ve zamanla bu deliklerin kapanacagi söyleniyor. üste sisme, dayanilmayacak agrilar ve kanama baslayinca uzmana gitmeye karar verir ve o randevuda hayatini degistirecek cok onemli bir durumla karsi karsiya oldugunu anlar(orijinalde bunun ne oldugu belirtilmemis) giydigimiz iccamasirlari dünyanin bircok degisik Ülkesinde yapiliyor ve bizim elmize ulasmadan Önce; paketleme sirasinda, paketlerde beklerken yada Üretim sirasinda kac el degistirip nelere ve nasil parazitlere maruz kaldigini bilmiyoruz dolayisiyla LÜTFEN bu Haberi tanidiginiz bütün bayanlara (iccamasiri kullanan herkese bayan erkek fark etmez ) gönderin ve yeni aldiginiz camasirlari yikamadan önce giymeyin.Satin aldigimizda camasirlarin icinde hangi parazitlerin saklioldugunu bilmiyoruz[

Mud-ti

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 15.12.2006, 14:37

Abi bu erkekler içindegecerlimi yaa ne kadar igrenc bisiy iyyyyyyyy :( mide felan kalmadiben de iyyyyyyyyyy

gece yolcusu

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "gece yolcusu"

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 15.12.2006, 14:43

walla mudtim iccamasiri giyen herkes icin gecerli :) hem o fotolar elimde olsada foruma ekleyemezdim :) :)

heartofeye

Orta Düzey

• "heartofeye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 15.12.2006, 14:44

aman allahım yaa bu nee :shock: çok kötü iğrençç paylaşımın için çoooooooook tşk ederimm bundan sonra kesinlikle yıkamadan giymiyecemm :shock:

aleyna

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 15.12.2006, 15:44

verdiğin bilgi için tşk...