>>>IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz
>>>YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsiniz.
her ikiside ne kadar benziyorlar birbirlerine
demi prensesim
seninki ikizler benimki yengeç![]()
ivet ya = olduumuzu burçlarımız bilem onaylamuş abimm![]()
>>>YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsiniz.
Alıntı
>>>KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya $ekeri olduklarina inanirlar..
ozur dilemelerini gerektiricek bi$ey yaptiklarini ya da soylediklerini
hic du$unmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi
Alıntı
>>>KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya $ekeri olduklarina inanirlar..
ozur dilemelerini gerektiricek bi$ey yaptiklarini ya da soylediklerini
hic du$unmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi
<<yanlış yapmaz, gerekirsede özür dileriz
ayrıyetten dünya şekeri olma konusuda çok doğru bir tespit aynen katılıyorum, bunu ben demiyorum bilim konuşuyor![]()
![]()
Alıntı
>>>IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz
HICDE DEGIL::::VALLA ICIMDEN GELIRSEE ÖZÜR DILLERIM HATAMIDA KABUL EDERIM![]()