Giriş yapmadınız.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 30.01.2026, 21:32

Kendi Radyonu Yapmak İster Misin? Reklamsız, Şık ve Hızlı Medya Oynatıcı + Tüm Kodlar!

Değerli Allaturka Forum Üyeleri ve Ziyaretçiler,

Sizlere tamamen kendi emeğimizle geliştirdiğimiz, hem görsel şölen sunan hem de yüksek performanslı yeni nesil medya oynatıcımızı tanıtmakta gurur duyuyorum.
"Seyyah_Radyo_Player_V20" adını verdiğimiz bu proje, sadeliği profesyonel özelliklerle birleştiriyor.

Programın Öne Çıkan Özellikleri:
  • Akışkan Ekolayzer: Müzik ritmine göre hareket eden, kırmızıdan yeşile süzülen dinamik görsel efektler.
  • Gelişmiş Playlist Yönetimi: * Toplu Ekleme: Klasörden istediğiniz kadar MP3'ü sürükleyip anında listeye atabilirsiniz.
    • Toplu Seçim ve Silme: Ctrl + A ile hepsini seçebilir veya Ctrl tuşuyla istediklerinizi seçip Delete tuşuyla tek seferde silebilirsiniz.
    • Karıştırma: Listenizi tek tuşla randomize ederek her seferinde farklı bir sıra oluşturabilirsiniz.
  • Canlı Radyo Desteği: En popüler radyolar (Dost Yurdu, Allaturkaa, Gurbetteyim FM) hazır yüklü gelir.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Sadece 320x580 boyutunda, masaüstünüzde yer kaplamayan, şık ve koyu tema tasarım.
Teknik Detaylar ve Geliştirme:
Bu yazılım Python dili kullanılarak; PySide6 (Arayüz), Pygame (Ses Motoru) ve QtMultimedia kütüphaneleriyle hayat buldu. Tamamen açık kaynak, reklamsız ve art niyetsizdir.
  • Kendi Radyonuzu Ekleyin: Kod içerisindeki radyo_cal fonksiyonu altındaki URL adreslerini kendi favori radyo linklerinizle değiştirerek kişiselleştirebilirsiniz.
  • Renkler ve Boyut: Yazılımın CSS kodları üzerinden (StyleSheet bölümü) renkleri istediğiniz gibi değiştirebilir, boyutları setFixedSize kısmından güncelleyebilirsiniz.
Nasıl EXE Yapılır? (Geliştiriciler İçin)
Kendi bilgisayarınızda bir uygulama haline getirmek isterseniz, terminale şu komutu yazmanız yeterli: pyinstaller --noconsole --onefile --add-data "radio.ico;." --icon=radio.ico ana_dosya.py
Paylaşım Ruhu:
Kendi radyosunu kurmak veya bu oynatıcıyı geliştirmek isteyen tüm dostlarımıza Kaynak çalışma Kodunu isteyenler konu altına yazarsa ayrıca verilecektir. Her türlü ekleme ve geliştirmeye açıktır.

Örnek radyo, resimler ve açıklamalar ektedir. Keyifli dinlemeler dilerim!

Not: RAR dosyası şifrelidir. Şifre isteyenlere mesaj yoluyla gönderilecektir.
Arkadaşlar bu programı geliştirirken epey vakit harcadım. Sadece bir 'teşekkür' mesajı bile yeni güncellemeler için bana motivasyon oluyor.
Ayrıca programda bir hata bulursanız lütfen yazın ki düzelteyim, sizlerin yorumu olmadan eksikleri göremiyorum.

İndirme Linki : Buradan Buyrun

'Müzik, ruhun dilidir; biz sadece o dile en güzel elbiseyi giydirmeye çalıştık.'

Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • Resim-2.png
  • Resim-3.png
  • Resim-4.png

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• 1002
  • Özel mesaj gönder

2

Dün, 06:04

Paylaşım için sağol. Şifreyi alabilirsem müsait oldukça inceleyip geri dönüş yaparım :gulver:
Günlük tempo malum; iş, ev, çocuk ve radyo destekleri derken zaman hızlı geçiyor.
Geliştirme sürecinde başarılar. :ff:

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

3

Dün, 06:27

Paylaşım için sağol. Şifreyi alabilirsem müsait oldukça inceleyip geri dönüş yaparım :gulver:
Günlük tempo malum; iş, ev, çocuk ve radyo destekleri derken zaman hızlı geçiyor.
Geliştirme sürecinde başarılar. :ff:
Değerli yorumunuz ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim. Yoğun temponuz arasında vakit ayırıp inceleyecek olmanız benim için kıymetli.
Programın şifresini özel mesaj yoluyla size ilettim. Kullanırken karşılaştığınız bir eksiklik veya 'şöyle olsa daha iyi olur' dediğiniz bir nokta olursa dönüşlerinizi bekliyorum.
Keyifli dinlemeler ve iyi yayınlar dilerim.