Merhaba arkadaşlar ve sayın yöneticiler,
Son zamanlarda forumda paylaşılan bazı yorumlarda, üyelerin birbirine karşı kullandığı üslubun nezaket sınırlarını zorladığını görüyorum. Özellikle karşılıklı tartışmalarda kullanılan tehditkar ve saygısız ifadeler, forumun samimi ortamına ve yardımlaşma ruhuna zarar vermektedir.
Kişisel meselelerin veya fikir ayrılıklarının hakarete varmadan, yapıcı bir dille çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür kırıcı ve tehdit içeren davranışlarda ısrar eden kişilere karşı yönetim tarafından gerekli yaptırımların uygulanmasını ve gerekirse topluluk huzuru adına uzaklaştırma (ban) işleminin değerlendirilmesini rica ediyorum.
Ayrıca teknik bir öneri olarak; rulet sistemindeki karmaşayı ve tartışmaları sonlandırmak adına, tüm ücretli sistemlerin rulet listesinden kaldırılmasını talep ediyorum. Bu sayede hem sistem daha sade bir hale gelir hem de "ücretli-ücretsiz" ayrımından kaynaklanan bu tarz gerginliklerin önüne geçilmiş olur. Hepimiz burada bir şeyler paylaşmak için varız, lütfen birbirimizi kırmadan iletişim kuralım.