Giriş yapmadınız.

Bisoralim

Stajyer

• "Bisoralim" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Bisoralim"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 11.01.2026, 23:46

Sid Gönderme Sorunu

Merhaba; Sid No 1142 aama sid gönderdiğimde görünmüyor sorunu düzeltebilirmiyiz mümkünse. Radyo Adresim https://radyokanka.com/ Sid No: 1142

• "AllaTurkaa" bir erkek

• 1001
  • Özel mesaj gönder

2

Monday, 12.01.2026, 00:04

Merhaba Bisoralim,

https://allaturkaa.de/radyo/noblack.php?sid=1142 Siteniz rulet erisimini engelliyor, bu engel oldugu sürece sid 1142 devre disi kalacak.

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 12.01.2026, 01:10

görünmüyor sorun

Böyle olmamış; zırhlı duvarlar eksik. Kripto borsalarının ana işlem altyapıları gibi, aşırı kapalı bir radyo kur :ep:

Bisoralim

Stajyer

• "Bisoralim" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 12.01.2026, 19:09

Ruletten çekiliyorum

Daha önce eklenmişdi sonradan kaldırdınız ozaman ruletten çekiliyorum. Siteye sürekli hacker saldırısı oluyor neden zırh koymamayım. Para veripte ruletin istediği gibi radyo kuramam kusura bakmayın rulte kar etsin diye

5

Monday, 12.01.2026, 20:51

Para veripte ruletin istediği gibi radyo kuramam kusura bakmayın rulte kar etsin diye

:by:
bu mantigi pek anlamadim, radyonun rulette görünmesini istiyorsun, fakat sistemin ruleti engelliyor.
ayrica rulet hangi ücretli radyolari öneriyorki, cogunlugun kullandigi chatango veya chameleon tamamen ücretsizdir :sakli:
Dj CanSu

Bisoralim

Stajyer

• "Bisoralim" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 14.01.2026, 07:15

Sen Kendini Ne Saniyorsun

Sen kendini ne sanıyorsunda herşeye zıplayıp cak cak konusup duruyorsun birdaha alaycı yorum yazma yoksa ben gerekli daha güzel yorumlar yazarım size. Beni önce tanı sonra benimle ona göre muhatap ol. Azcık akıllı ol mantıklı yorumlar yap

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, 14.01.2026, 09:39

Merhaba arkadaşlar ve sayın yöneticiler,
Son zamanlarda forumda paylaşılan bazı yorumlarda, üyelerin birbirine karşı kullandığı üslubun nezaket sınırlarını zorladığını görüyorum. Özellikle karşılıklı tartışmalarda kullanılan tehditkar ve saygısız ifadeler, forumun samimi ortamına ve yardımlaşma ruhuna zarar vermektedir.

Kişisel meselelerin veya fikir ayrılıklarının hakarete varmadan, yapıcı bir dille çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür kırıcı ve tehdit içeren davranışlarda ısrar eden kişilere karşı yönetim tarafından gerekli yaptırımların uygulanmasını ve gerekirse topluluk huzuru adına uzaklaştırma (ban) işleminin değerlendirilmesini rica ediyorum.

Ayrıca teknik bir öneri olarak; rulet sistemindeki karmaşayı ve tartışmaları sonlandırmak adına, tüm ücretli sistemlerin rulet listesinden kaldırılmasını talep ediyorum. Bu sayede hem sistem daha sade bir hale gelir hem de "ücretli-ücretsiz" ayrımından kaynaklanan bu tarz gerginliklerin önüne geçilmiş olur. Hepimiz burada bir şeyler paylaşmak için varız, lütfen birbirimizi kırmadan iletişim kuralım.

8

Wednesday, 14.01.2026, 13:05

Sen kendini ne sanıyorsunda herşeye zıplayıp cak cak konusup duruyorsun birdaha alaycı yorum yazma yoksa ben gerekli daha güzel yorumlar yazarım size

cok korktum :blg: , cok bilmis sey seni, sorunun kaynaginin kendinde oldugunu bile bilmeden vir vir konusuyorsun.
Dj CanSu

cadi-kiz

Stajyer

• "cadi-kiz" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, 14.01.2026, 14:02

Yettim Cansu'm bi sorun mu var :gelgel: