Giriş yapmadınız.

[Yardım] Sid

qupido

Jüri

• "qupido" bir kadın
  • Konuyu başlatan "qupido"

• 1555735
  • Özel mesaj gönder

1

Monday, 1.12.2025, 12:47

Sid

Merhabalar,
Tesadüfen uzun bir aradan sonra tekrar buraya baktım.
Flatcast’in kapanmasının üzerinden uzun zaman geçti biliyorum ama dikkatimi çeken bambaşka bir şey oldu: Hâlâ SID atılabiliyor! Bu nasıl mümkün hâlâ anlamış değilim. ????

Bir de şöyle bir durum var; geçen yıl kayıt yaptırmış bir-iki kişi yetkilendirilmiş. Fakat görünürde hiçbir görev tanımları yok. Yani yönetici mi, moderatör mü belli değil ama yönetici gibi davranıp yöneticilerin yapabildiği tüm işlemleri yapıyorlar. Bu da işin tuhaf tarafı zaten.

Yöneticilerden de kimse kalmamış gibi görünüyor.
En son Atilla abi eylülde giriş yapmış, o da buraları tamamen bırakmış gibi…

Hem şaşkınım hem de garip bir şekilde hüzünlendim sanırım.
Ah be Meyle, Oğuz, Harunn, Atilla abi … Neredesiniz ? ????

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• 1002
  • Özel mesaj gönder

2

Monday, 1.12.2025, 19:56

Merhaba,
Uzun zaman sonra mesajını görmek ilginç oldu.ve Atilla_Ky halen moderatör ve bizimle
Evet, SID hâlâ atılabiliyor ve bunun nasıl mümkün olduğunu biz de anlamış değiliz :dusunmek:
Geçen yıl yetki verilen kişiler var; bugüne kadar emeklerini ve zamanlarını esirgemeden insanlara yardımcı olmaya çalıştılar.
(Yönetici gibi hareket ediyorlar, ama kim sorumlu belli değil.)
Aslında “yönetici” yazması çok önemli değil, önemli olan verilen bilgilerin doğru ve anlaşılır olması değil mi?
Evet, çok konuştum ama sonuçta durgun denizde herkes kaptan :_)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Dilber" (1.12.2025, 20:03)

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 2.12.2025, 18:32

"Bir gemi fırtınaya yakalandığında ilk terk edenlerin fareler olduğu söylenir.
Ancak görünen o ki, bu gemide ilk ayrılanlar kaptan yardımcıları olmuş.
Geminin gerçek sevdalıları ise—kaptan, kaptan yardımcısı ya da tayfa olmalarının hiçbir önemi olmaksızın—gemide kalmaya devam ederek onu ayakta tutmaya çalışıyorlar.
Geminin ayakta kalması için çabalayan bu gizli sevdalılar takdiri hak ederken, ne yazık ki bir eleştiri hissi ile karşılaşıyorlar.
Asıl eleştirilmesi gerekenler ise gemiyi terk eden kaptan yardımcıları ve tayfalardır.
Saygılarımla."