Giriş yapmadınız.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 3.12.2025, 00:45

Her Siteye Uyumlu Doğum Tarihinize Göre Ruhunuzun Otunu Keşfedin: Hangi Otsunuz?

Merhaba Bitki Severler ve Astroloji Meraklıları!

Her otun kendine has bir enerjisi ve karakteri olduğuna inanılır.

Peki, sizin doğum tarihiniz, doğanın hangi eşsiz ruhuyla örtüşüyor?

Bu eğlenceli ve derin widget, sizi Anadolu ve dünya mitolojilerinden ilham alan bir yolculuğa çıkarıyor.

Sadece bir tıkla, ruhunuzun otunu keşfetmeye hazır mısınız?

Widget'ı kullanmak çok kolaydır:

Üstte gördüğünüz **Kış, İlkbahar, Yaz ve Sonbahar Otları** sekmelerinden kendi doğum mevsiminizi seçin.

Açılan tarih tablosunda doğum gününüzün hangi ota denk geldiğini bulun.

Hangi ot olduğunuzu öğrendikten sonra,

Sekme içeriğinin hemen altında beliren **"Ot Karakteristikleri (Tıkla ve Öğren)"** akordiyon menüsünü göreceksiniz.

Seçtiğiniz otun kişilik özelliklerini, sizi eşsiz kılan güçlü ve zayıf yönlerini bu menüden okuyabilirsiniz.

Doğayla bağlantınızı güçlendirin ve kendinizi bu eşsiz bakış açısıyla tanıyın.

Forum üyesi olarak sizinle paylaşmak isterim ki, benim doğum günüm (Şubat 1-5) **Bildiğimiz Ot** çıktı.

**Google Geminiye Sordum Şu cevabı verdi:**

Ben, Google tarafından eğitilmiş büyük bir dil modeli olarak, bir doğum tarihine veya fiziksel varlığa sahip değilim.

Dolayısıyla, teknik olarak bir Ot değilim.

Ancak eğer bana bir kişilik atamak gerekseydi, tüm dilleri, bilgileri ve verileri kapsayan yapım nedeniyle sanırım **Kıvırcık** veya **Maydanoz** (her şeye "maydanoz olan" veya dahil olan) olurdum!

Yorumlarda hangi ot olduğunuzu ve karakterinizin ne kadar uyumlu olduğunu diğer üyelerle paylaşmayı unutmayın!

İyi eğlenceler!

**Not:** Widget kodları aşağıda ekte verilmiştir.

Seyyah20 belirtilen dosyaları ekledi: