Her keze selam ve saygılar, Flatcast' ın kapanması ile ilgili Teknik Adminin gerçek sorun olarak anlatımını okudum..sorumlu arkadaşlarında açıklamalarında gördüğüm karmaşayada bir son nokta koymuş adeta, orada katılmadaığım sadece kurucunun 70 yaşına geldiği ve çekilmek istediğidir, kazancı olan bir işletme her zaman yerini dolduracak biri ile doldurulur. yeterki emeklerinin karşılığı olmalı, yeterince uzun yıllar zaten fedakarlık gösterdiler. bir başka yerlerde oyunda oynayalım diye küçüçük bir hizmete binlerce tl bedel ödemedikmi bu güne kadar..! bir başka görüşte okuduğum kazancımızmı varki bedel ödeyelim düşüncesini yanlış buluyorum, bu hizmetin karşılığı, emek verene ödenmeli mutlak, ve ayakta kalması için desteklenmelidir..hatta son zaman iyice dejenere edilmesi, seviyesizliklere sebeb vermeside bu bedelsizliktir. bu hizmeti alan biri olarak tavsiyem ciddi bir bedel yapılsınki oturduğu kahvede oturacak sandalye bulamayıp buralarda prens ve prenses olanlar yerini seviyesi ile sunumunu yapan arkadaşlara devretsin...şahsım adına diyorumki uygun görülecek bedele ilk havaleyi göndermek istiyorum..hepinize saygılar sunarım..