Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sabri kardeş sanırsam tema yapmaya yeni başladın. tema ölçün 801x505 olmuş. 800x600 olması gerekir. Sohbet alanının altında ve üzerinde koyduğun yeşil alanı biraz daha dışa alabilirdin. Dıştaki kalpli çerçeve ise pek uyumlu değil. Burada seni eleştirmek değil eksikleri yazıp daha iyi yerlere gelmen için yazıyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım,, Bu sitede aldığım aydınlatıcı bilgiler sayesinde bir hayli ilerledim. Sana bu yolda başarılar dilerim.
Oldukça renkli bir tema,renk akımına daha özen göstermelisin.
Yeni temacısın elbet dizayn bile zorlar insanı,bıkmadan ve usanmadan denemelere devam edin ilerledikçe herşey yerli yerine oturacaktır.
Yorumlarımızı eksikleri bulmak amaçlı değil,daha iyiye ulaşmak için rehber olarak görmeniz gerek.Amacımızda sadece budur.
Durmak yok ve yola devam wwgenww.güzel emeğe çok tşk ler..