Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tskler... bı sorum olacak bu ındexte anasayfa cıkıor once ordan radyoya gecılıo ama radyo sayfasının html kodlarıyla anasayfann html kodlarını beraber mı yapıstırııcam ? öle denedım yazılar bırbırıne gırdı yardımcı olurmusunuz
bu güzel paylasim için tskler ama ben bunu tr.gg bedava siteme nasil yapacagimi bilmiyorum ilk ana sayfayi koyuyorum asil radyo sayfasini nereye koymak gerekiyor yarimdi olursaniz sevinirim simdiden tskler kolay gelsin calismalarinizin devamini dilerim
ya bu bende http 500 hatası verdi beni sevmedi galiba kodları html düzenledigim kısma yapıştırdım diyerlerind eoldugu gibi ön izleme yaptım ama açmadı sayfayı HTTP 500 iç bileme ne hatası diyor