Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
FLATCAST yayınım herkesınkınden gerıde kalıyor
mrblar oncelikle böyle bir yardım sayfası yaptıgnız ıcın cok tskler benim sorunum soyle mesela herkesde oluyor benım yayın bıraz gerıden devam edıyor mıllette baska sarkı calıyo ben daha bir önceki sarkıdayım soruyorum radyodakilere onlar bi sonraki sarkıyı dınlıyolar ne yapmam gerekiyo yardımlarınız beklıyorum saygılar
birsey yapmana gerek yok, normal.
baglanma sirasina ve dinleyici sayisina göre 10-30 saniye oynaya bilir.
ya ama bir tek bende var bu oyle kalabalık bi radyoda degil bide 30 sn felan degil 2 dk kadar felan geriden geliyorr
Arkadasım SIlıp Bastan Yuklee O Zaman Duzelır Belkı dınleyıcı Arkadaslara 30 Sanıye ne Gec Gıdıyo Herkezde Oyle Ama senınkı Nasıl 2 dk Anlamadım
Dedıgım Gıbı Sılıp Bastan Yukle...
ya işin garip kısmı radyodada tek bende var bu sorun!
Senin download hızın diğer dinleyicilerinkinden yavaş olduğu için şarkı sana gecikmeli geliyor.
Bu gecikme 1 dk'ya kadar da uzayabilir ve normaldir.
demekki çok fazla flood atiyorsun flood attiğin için kasiyor olmasi gerek normal olarak dinlediginde sorun olacagini düşünmüyorum