Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

stella

Profesyonel

• Konuyu başlatan "stella"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 27.01.2007, 21:12

Ajdar`a meydan dayagi:))

Sizlerle bide sevindirici bir haber paylasayim...geceyolcusu cok üzüldüm ajdar icin :P

Ajdar'a meydan dayağı! och iyi olmus hehehe

26 Ocak 2007 Cuma 16:15
Gazetecilerle röportaj yaparken söylediği laflar şarkıcı Alihan'ı kızdırdı. Ajdar'ın "Benim Mehmet Ali Erbil, Beyaz ve Okan Bayülgen'den eksiğim yok fazlam var.. Sahne aldığım mekanlara 10 bin dolardan aşağıya çıkmıyorum" deyince Alihan küplere bindi.

Alihan, Ajdar'ın "Ben bu insanı tanımıyorum" lafını da duyunca kıyamet koptu.

Alihan Ajdar'a tekme tokat girdi. Aldığı darbelerle kendini yerde bulan Ajdar'ı Alihan'ın elinden araya girenler kurtardı.

)))Sibelimben(((

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 27.01.2007, 21:16

ohhhhhhhhhhhhhh........ ohhh ohhhhh....... CANIMA DEGSIN!!!!!!

LyricOnAir

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 29.01.2007, 03:04

selam :-)

ya ok bende gicik oluyorum bu tipe, yani beni biraz taniyan biliyor ben sirf ve sadece türk halk müzigi, özgün müzik, ethnofolk, protest müzik seviyorum....
farkliliklari severim !
sevkler ve renkler de tartisilmaz ok ona da ok dedik....
amaaa
bu ajdar neyin nesi ?
yani hangi akla hizmet ?
belki bu adama da öyle fazla kizmamak lazim , su alti ayda hayati boyunca kazanamaycagi parayi kazandi, biz ona gülerken, bence o bizim "aptalligimza" gülüyor :))

simdi ajdar mi "deli" yoksa onu "ajdar" yapanlar mi ? almanin dedigi "keine ahnung" :)

ya birde bu adam eurovisyona cikacakmis.....

dostca selamlarim ile

leonM

Easymail

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 29.01.2007, 13:18

LyricOnAir,
Senin düsüncelerine katiliyorum.
Bundan aylar önce ajdar hakkinda bi konu acilmisti, oradada düsüncelerimi beyan etmistim. Linki: http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1192&highlight=ajdar

Hatta bu meydan dayagi olayini bile acikcasi bi reklam amaci olarak görebilirim. Düsününce haksiz bile sayilmayabilirim. Bu olayda hani magdur, suclu falanda aranmiyor. En kötü ihtimal hem Ajdar, hemde Alihan kendi reklamlarini yapmis oldular.

nihosh

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 29.01.2007, 14:48

benim icinde bikere patlatsaydi keskemmmmmmmmm, acaba alihanin HP sine msj birakip bi ricami etsem :blink1: :D

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

6

Monday, 29.01.2007, 15:28

ya bencede bu tamamiyla bir reklam dayagi olabilir..
ajdar yada baskasi
belkide dayak atanda dayak yiyende reklama ihtiyac duymustur olamazmi?

~~Sunny~~

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Monday, 29.01.2007, 17:41

Geceyolcusu o kadar üzülmü$kü, yorum bile yapamami$. :lachab:

perrush

Stajyer

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 30.01.2007, 23:31

Yazik olmus ..bence ne olursa olsun..bir Insana böyle bir sekilde davranilmamasi lazimdi! :x: Ajdar tarafindan reklam oldugunu sanmiyorum...bence Alihan reklam pesindeydi.. :blink: ayip etmis! Ajdara gelince...kendince bir seyler yapmaya calisiyo..tuhaf bir insan..fakat baskasi tuhaf seyler yaparken birsey olmuyor ama?? Tv cikinca izlemem..sarkisi calininca dinlemem olur biter.. ;)

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 26.06.2007, 00:26

yazik oldu süper stara :D

bodrumfm

Stajyer

• Özel mesaj gönder

10

Tuesday, 26.06.2007, 09:18

yaw meydan dayagı atanın ellerı dert
gormesın.ajdar superstara yazık olmus ama
valla sevındım hakettı zaten :D

11

Tuesday, 26.06.2007, 09:52

her gicik veya sinir oldgumuz insana böyle davranirsak bizim insanligimiz nerde kalir? sevmiyebiliriz ama bu sekilde bir insanin gururuyla oynanmasini asla ve asla tasvip etmiyorum...siddetle kiniyorum!!!!