Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""AllaTurkaa""
Slm Aklimda önce aramiza hosgeldin,
paylasima sundugun Flatcast ekranlari gercekten cok güzel,
fakat kullanimi acemiler icin bir hayli zor.
AllaTurkaa dan tema alanlar cogunlukla yeni basliyanlar oluyor,
bunlarin sorunlari ise
[list]1. resimler bilgisayar üzeri yüklendiginden dinliyicilerde cok gec aciliyor
2. bir grafik programiyla calismayi pek iyi bilmiyorlar (resmi editlemek)
3. hazir olan arkaplan resmini --> Preset yapmakda zorlaniyorlar
- ( (resmin üzerine tus, chat penceresi, saat, dinleyici sayisi..vs. vs. eklemek)[/list]
.fcp belgesi olarak ekledigimizde bu sorunlardan kurtulmus oluyorlar.
Paylasim olarak sundugumuz temalari bizde ona göre hazirliyoruz.
Paylasima uygun bir arkaplan resmi.
bunu bizden .fcp olarak alanlar, ortada görmüs oldugun bos alana sade expertmode üzeri insert picture yada insert text ile özellestirebilirler.
yani hazir logolari varsa radyo üzeri eklenti olarak eklerler.
yada yine radyo üzeri cok basit bir yazi yazabilirler.
Alıntı sahibi ""matrix""
degismek isteyen o bölümleri resimlede kapatabilir
sen fcpleri bu sekilde bos ekle sadece design yazisi kalsin
Alıntı sahibi ""matrix""
ya hayir sen yanlis anladin beni estafurullah sorun şu sen yukarda demişşinki okla isaretlenen yerleri silemezler demişşin bende diyorumki sen oraları boş bırak sadece design yazısı kalsın
ona bakarsan aramızda edit etmesini bilmeyenlerde var yani sen resim olarak bile versen orayi degistiremeyenler var benim demek istedigim buydu
isaretli olan yerler bos kalirsa daha kolay olur text yada picture kendileri eklerler
bu tartisma degil sadece fikrimi söledim tabiki fcp biraz urastrirabilir yinede sen bilirsin
basarilar