Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast Port açma çok basit olmasına rağmen birçok üyemiz ve flatcast kullanıcısı hala bu soruna bir son verememiş durumda. Bu nedenle bir videolu
anlatım hazırlama gereği duyduk. İndireceğiniz bu video sayesinde canlı olarak hangi işlemleri yapmanız gerektiği aşamalı olarak verilmiştir. Videodaki
tek eksik benim ekran kartının azizliğine uğramam oldu Sadece bir iki yerde küçük donmalar oluşmuş :roll: Ama videonun genelini izleyen birisi bu
işlemi sorunsuz şekilde halletmesi lazım.
Anlatımımız Zyxel modem üzeri yapılmıştır. Benim modem Zyxel olduğu için başka anlatımlar sunamayacağım maalesef :lol:
Ama genel olarak hangi aşamaları yaptığımızı izlerseniz sizler de kendi modemlerinizde bu işlemi uygulayabilirsiniz.
Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Accountşeklinde bir uyarı verebilir indirirken. Free olduğu için premium ların daha az download yaptığı bir zamanı gözlemeniz gerek
Sadece kayıtlı üyelerimiz Alla Turkaa alanından direkt indirebilir.
(Sorununu çözen üyemiz değerlendirmesini burada bizimle paylaşabilir )
Burdan İndir
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (14.07.2011, 15:00)
merhaba günaydın
size mütakip kez yazmama rağmen bir sonuç alamadım elbetteki bizimde kesiklerimizden kaynaklanabilir sorun yayın esnasında 17 kişi vardı dah sonra düşmeler oldu sonra benim hızım yüksek ama statik dedğiniz + hiç olmadı neler yaptık olmadı madem airtmax servisle port acık olmadı Usb robitic9108 onda denedik onda da olmadı yani portlar acık statik IP verdik lan bağlantısına yine yok sonuç dinleyici sayısı 17 iyi gemiyor ama şu var ben bazen yayını alabiliyorum diğer yayıncıdan benden de başkası baen alabiliyor yayın bazen dinmleyicilerden gelen şikayet radyoya giremiyoruz o an ise yyaında en az dinleyici sayhısı 10 yad 13 128 kibit den 64 bit e düştüm 54 bit de de sorun aynı türkiyeden dinliyicilerim genelede esasen ses kesintisi pek yok zaman zaman oluyor pc dilini eksik yazablilirim kusura bakmayın fairval virüs programından engel olur diyolar onuda denedim işareti kaldırdım hep expert modeye gecip statikden baktım artı hiç olmadı pc de udp olarak flatcast4.15 i yazdım alta 40123 portunu actık sonuç yine sıfır anlamadım yada bir yerde eksik var ama eksik nerde??
saygılarımla
kaptan34 fazlı
istanbul
Dj_AsißoY, Media Player in divx foratını desteklemiyor olabilir. Bunun için Codec indimen gerek. Google ye codec yazdığı zaman gerekli bilgiyi bulabilirsin. Mesela Burdaki işini görebilir.