Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""~~Sahinnn~~""
cetinnnnnnnnnnnn valla sen baya ugrasmissidir buna ya sanada zahmet verdik ya aa ellerine saglik valla süper bir anlatim olmus artik benden kurtuldunvede daha nicelerinden hehehehe ya nasil tesekkür etsem ya bana yardimci ol cetin sana öylebir tesekkür edeyimki cana degsin yaf sen iyiki varsin kardesim ama unutma ki bilyorsun dimi yardimlarin sana yol su elektirik dagal gaz nebilim iste aklinagelen hersey geri sana geleceginin teminatidir
yaaaa yorulmussundurda sen sen gel ben sana cay alayim simdi yanindada pasta var haaaa sölim arkasindadanda nargile hehehheehhehe
Alıntı sahibi ""~~Sahinnn~~""
ama tema yapmanin resimlisi olmazki yaaaa
yoksa varmida benmi bilmiyorum hadi ya anlat bana lütfeeeennnn ama resimli olsun hehehe sen simdi düsünüyorsun yarn yaparim diye hehehehehehe
Alıntı sahibi ""wanted""
Eline saglık kardesim. İmkan olsa da tema yapmayı video görüntüsüyle anlatsan var yaaa.Bomba olurdu heee...Merak eden kardeslerimizin ici rahat ederdi..