Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ne gecem ne gündüzüm yalan olmuş gülüm
bu sevgiden bir mum ışığı kadar titrekti mutluluğumuz biliyormusn?
ama herşey burada kalsın...
hoşçakal güzel kız hoşçakal..
seni gerçekten çok ama çok sevmiştim
hoşçakal güzelim hoşçakal
tema gine harketli ve deli birsey içi gine :hiding:
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "тE'D¡ρ" (30.09.2012, 13:42) düzenleme sebepleri: Ön İzleme Düzenlendi
örnek olması açısından bu tema nezninde yapılan bir açıklmadır
bizler temalarmızı yaparken neden önizlemsini koyarız çünkü temamızı indircek bir üye nasıl bir tema olmuş görüntüsünü şeklini beğenip indirsin diye, eğer öyle olmasaydı biz derdikki tema önizlemesine gerek yok sadece fcp sini yapın onu ekleyin tema görüntüsü koymanıza gerek yok diye bilgilendirirdik
şimdi böyle bir açıklama yapmak temanın içi sürpriz gibisinden bir açıklama bence pek doğru bir paylaşım olmaz diye düşünüyorum
temayı beğenen yada beğenmeyen olacaktır sırf içini merak etcem diye indirime yönlendirmesi yapmamlıyız
zaten yaptığımız temalrımız beğeniliyor ise gerekli yorumlar tema görüntüsü nezninde de yapılmaktadır
bırakalım indircek arakdaşlar tema görüntüsünde ne varsa o görüntüye göre yorum yapsınlar veya içinde farklı bir uygulama konduysa onuda
gif veya herhangi bir uygulamayı temanın hemen alt bölümünde resimli olarak verelimki daha sağlıklı bir paylaşım olsun
yanıltıcı bir paylaşım tam bir paylaşım değildir :up:
he birde su var cok yer kaplamsın diye giflerler göstermiyom ama dedim gibi bilen biliyor zaten radyoma özel gelen de cok sade tsk için abicim madem böyle olsun diyon giflerde gösterlim benim icin hic fark edmez
bende hepinize hayırlı paylaşımlar dilerim---> vaybee :up:
OO osman iste buuuu senin farkin zirvede sin yine harika olmus ben indirdim muhtesem senin üstüne tanimiyorum ben devammmm bekliyoruz yeni calismalarini tsk... yüregine emegine arti farene saglik her zaman ki gibi :ask: