Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Vay vay sen ne yaptin böyle abla , harikaaa bir calismaya imza atmissin gercekden !!!
Özellikle renkler tam isabet olmus , cok asil duruyor calisman !!
Tebrikler abla vede güzel paylasimina cok tesekkürler !!
Emegine sağLık Nehircim Gayet başarıLı bi PayLaşıma İmzanı Atmıssın
YaLnız Bişeyi gözden kacırmssın sanırım
KonukLarımız yazarken yazı fontunun özeLLiginden ( ı) yerine (i) KuLLanman gerekiyormus bu durumda fontu bozmus
Buda nazarLık oLsun
Paylaşan yüregine teşekkürLerimLe..
Vay vay sen ne yaptin böyle abla , harikaaa bir calismaya imza atmissin gercekden !!!
Özellikle renkler tam isabet olmus , cok asil duruyor calisman !!
Tebrikler abla vede güzel paylasimina cok tesekkürler !!
Ben tesekür ederim ablacım yorum yazan ellerın dert görmesin inşallah KaaNım sagolasın o güzel yüregine saglık
Emegine sağLık Nehircim Gayet başarıLı bi PayLaşıma İmzanı Atmıssın
YaLnız Bişeyi gözden kacırmssın sanırım
KonukLarımız yazarken yazı fontunun özeLLiginden ( ı) yerine (i) KuLLanman gerekiyormus bu durumda fontu bozmus
Buda nazarLık oLsun
Paylaşan yüregine teşekkürLerimLe..
Canım senın yorumunu okuyuncaya dek inan farkında bile olmadım o nazar boncugunun bu yuzden sana çok çok tesekür ederim asi meneksem sagolasın canım
dikkatin için çok tesekür ederim sagolasın güzel kalplim benim