Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (13.08.2012, 15:32)
Evet ablam bende farkındayım öyle temalar zaten körün gözüne çöp batırır gibi oluyor.
Ben burdayım diye bas bas bağırıyor. Doğru söze ne denir.
Ben bu temaya dört verdim.Neden? Çünkü renkler uyumlu, dizayn güzel ama butonlar sol tarafta olabilirmiş.Sol taraf boş bir süsleme olmuş.Tema için sol taraf gereksiz bir alan kullanımı diye düşündüm.Gelelim konuya kopyele yapıştırda olsa neticede gerçek ustalar hariç hepimiz hazır kullanmıyormuyuz.Resim gibi,brush gibi...Kendisi çizen bir Boran arkadaşımız vardı şimdide Babush ustamız(Atladığım kişiler varsa özür aklıma ilk gelen iki profosyenel)Haricinde kendisi çizen yapan kim var ? Ha kopyele eğer birini ps' paylaşımını alıp ordan taşıyıp tema yapmaksa onuda ben bilemem.O zaman Ps paylaşımları kaldırılsın,yasaklansın.Bildiklerime zaten düşük puan veriyorum.Birde tabiki destek var ama nasıl destek.Herşeyi o yapıyor usta alıyor bir iki düzeltme yapıp anlatarak,göstererek öğretiyor.Bu desteğide sanırım almayan bir kaç kişidir.Ama hangimiz şu brush olarak eklenen bayanı yada mikrofonu plakları vidaları kendimiz çiziyoruz? O zaman ustalar gibi kendimiz herşeyini çizip yapamıyorsak bizde kopyeciyiz.Ps paylaşımlarını alıp değiştir,renklendirle tema yapan arkadaşlarda kendilerini kandırırlar buda beni ilgilendirmez.Ben temanın kullanımına,görselliğine bakarım.Hazır şablonsa biliyorsam puanını ona göre değiştiririm ancak unutulmasın biz ne grafik değerlendiriyoruz nede program kullanım başarısını biz tema değerlendiriyoruz Ellerine sağlık kopyele taşıda olsa güzel olmuş,paylaşıma teşekkürler....