Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim İbrahim. Her zamanki gibi kendi tarzında hos çalışmalar. Bay-bayan seçeneği sunuşun iyi olmus kutlarım abisi
Ablacaz ne demek istediğin gayet açık ve net biz neysek hep öyle kalacaz suskun olsamda birşeyler verebiliyorsam ne mutlu bana...Heee bu arada içimden bir ses yakında tema paylaşacan diyo yanılıyormuyum yoksa???
Bir tema ancak bu kadar güzellll olabilir ... Görsel ve işçilik anlamında , renk tonlamalarıyla süper çalışmalar olmuş...Temanızı okadar inceledim cetvelde en ufak bi kayma göremedim...Bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum...Bu güzel emekleriniz ve paylaşımınız için tebrik ediyorum ayrıca bay bayan kullanma seçeneği sunmanız çok ii olmuş ...Herşey ortada fazla söze gerek yok...Helal olsun ( * * * * * ) diyorum