Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İŞTE BU RESSAMIN İNANILMAZ 3 BOYUTLU ÇALIŞMALARI
[center]
Kaldırıma Öyle Resimler Çiziyor ki..
Bu resammın sanatının eşi benzeri yok. Kaldırıma öyle resimler çiziyor ki inanılmaz. Resimler 3 boyutlu.. Önünüzde bir çukur, ya da dev bir canavar çıkıyor. İşte o resimler.
Adı Julian Beever. O bir ressam. Ancak bildiğiniz ressamlardan biraz farklı bir ressam. Beever, cadde ve sokak ressamı. Nerkesin gelip geçtiği caddelere inanılmaz üç boyutlu resimler yapıyor.
10 yıldır cadde ve sokaklara inanılmaz resimler yapan Belçikalı Beever, dünyanın en ünlü ressamlarından birisi haline geldi.
O; İngiltere, Belçika, Fransa, Hollanda, Almanya, ABD ve Avustralya'da çalıştı.
Kaldırıma taşıdığı Anamorphic illüzyonları, özel bir bakış açısından görüldüğünde insana gerçek hissi veren resimlere imza attı.
Dünyanınnın pek çok sokak ve caddesinde 3 boyutlu resmi bulunan Beever, pek çok ülkeden de teklif aldı.
İŞTE BU RESSAMIN İNANILMAZ 3 BOYUTLU ÇALIŞMALARI.
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
harikaaaaaa bir yetenek çok güzeller paylşatıgın için tşkler
harikaaaa tşkler paylaşımın için
tek kelime ile muhtesem paylasim icin tskler
DAMRAM, Cok güzel resimler yapıyor bu ressam.Paylaşımın için teşekürler.
GERCEKTEN COK GÜZELLER PAYLASİM İCİN TSKLER
süper resimler
paylasimin icin tskler
harikaya resimler sokak ressamı tarafından yapılmıs
yozgat surmelısı
bende yozgat lıyım
yozgat/yerkoy
~.~PasA~.~
~.~PasA~.~
selam hemserim bayagi erken gördüm yazini dimi kardes
kusura bakma bakmadim buraya ya
[marq=up]Tskrler Damram harika resimler çalısmalarında basarılar[/marq] :thx: