Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "' Cansın" (26.03.2015, 00:54)
zübişimm...daha öncede göstermiştin ama bitmiş halini çok beğendim...
bundan sonra bu şekilde grafik çalışmalarıda çıkarırsın inşallah...kendi tarzında süper ama bunuda alıştıkça seveceğine eminim...
ellerine emeklerine sağlık...devamını en kısa sürede bekliom...
bu arada hojam için dier dediklerini ben onun kulağına diecem görürsün sen
Önce babush modumuza candan tesekürler diyorum
ama emek veren sana çok çok tesekür ederim zübeydemmm hakıkaten tema galerimizde sergılenecek bir çalısma senı ayakta alkıslıyorum bu emeklerı veren ellerin allah için öpülür cansın sen gercekten cansın be zübeydem ellerine emeklerıne saglık canım 5.5.5.5.5 helal olsun bu güzellige
Çok güzel bir renk ile başlamışsın Zübeyde,ve çalışman gözalıcı olmuş,çok beğendim çalışmanı ,Bilgiler paylaşıldıkça çoğalır sözü ,burda yerini buldu sanırım.
Babush un bilgilerini paylaşımı bir çok kişiye( ben dahil) kılavuzluk etti.kendisine bende çok tşk ederim.
güzel emeklerin için çok tşk ediyorum..
Bu çalışmanız diğerinden daha başarılı olmuş paylaşım için tsklerr.Zübeyde siz hep Babush u örnek alin çalışmallarınızda çok başarılı olmuş tebrikler arkadaşım.