Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
bu ne kızım denız fenerı giibi yanıp sönüyo tema heçç sefmadım ben ) beni fesatlıktan kıskanclıktan çatlatcanmı sen hinci akıllım nehrim
bi uçak biletine yetişirim yanına bak onagöre banane kızım banada ögretcen bosunamı üstad diyoss sana hey allahım ya yapıyon yapıyon burda benı kasıyon ben bılemedıgım için çatlıyom işte gördün demı
çok kötüsün sen üffffffffff yaz yaz bitiremıcem içimdekı fesatlıgımı NEHIRIM ŞAKA BIR YANA ABLACIM TEMA VE INDEX KONUSUNDA LIDERSIN DIYEBILIRIM GÖZÜMDE BITANEM
MAŞALLAHIN VAR CANIM ELLERINE EMEKLERINE SAGLIK ABLACIM HAKIKATEN ÇOK BECERIKLISIN
INSALLAH KADRINI KIYMETINI BILENLERLE KARSILAS HEP NEHIRIM SEN HER SEYIN EN GÜZELINI HAK EDEN NADIR BIR KISILIKSIN ABLACIM
BU GÜZELLIKLERI BIZLERLE PAYLASTIGIN VE BIZLERE GÜZEL ÖRNEK OLDUGUN ICIN SANA KOCAMAN TESEKÜRLERIMI VE GÖNÜL DOLUSU SEVGILERIMI YOLLUYORUM ABLACIM HELAL OLSUN DIYORUM BASKADA BIRSEY DEMIYORUM CANIM YÜREGINDEN ÖPÜYORUM SENI CANIIMMM
temalarda mavi laci tonlar inanılmaz güzel gidiyor bilemiyorum benim bakış açım budur
kırmızı süper oldu ve gerçekten kırmızı sanki seni simgeliyor gibi o ap ayrı bir renk emeklerine sağlık sade ve çok hoş süpersin (: