Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abla ses kaydını bana atarmısın eve geçtiğimde...ben yeniden flash yaparım tam olarak
Sesine sağlık...çok içten okumuşsun...
Paylaşım içinde teşekkürler...
Ellerıne emeklerıne çok tesekür ederim Melye modum sagolasın güzel kardesim flas ı düzelttigin için çok memnun ve mutlu oldum ellerin dert görmesin insallah
€FSUNUMMMMM CANISIM BEN SANA KURBAN OLURUM CANIM BACIM BENIM SAGOLASIN GÖNÜLGÖZLÜM BENIM GÜZEL YORUMUNA ÇOK TESEKÜR EDERIM SAGOLASIN
Cantanem sagolsun Melye modumuz düzeltti ses dekı yarım kayıt sorununu sagolsun Güzel yorumun için sagolasın cantanem sahraaamm senı çok beyeniyorum imrenerek bakıyorum tema çalısmalarına canım iyiki varsın çok tesekür ediyorum
Sagolasın CANKIZ ım YÜREGINE SAGLIK BEN TESEKÜR EDERIM CANIM SANA
Atilla ky güzel insan güzel düsünce ve yorumun için çok ama çok tesekür ederim sagolasın
Nisa Nisa canım sükür sana kavusturana be hemsom güzel yorumun için sagolasın nisaaam mutlu oldum allahta senı mutlu etsın ınsallah
BizimHikayemiz Ben tesekür ederim yorumunuz için sagolasın güzel kalpli insan
Ablam emeğine yüreğine sağlık hoş bir tema olmuş paylaşım için tşkler... Ama o ses neydi wallahi beni mest ettin ablacım o güzel yüreğine sesine sağlık...