Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kan bagısında bulunan tum vericileri alkışlıyomm ayaktaa
daha işten iznini garantilemeden sarımsaklıda kalacağı yeri tutan kendimi Alkışlıom...kovulup giderim izin vermeslerse artık
Aaaa forumdaki değişiklik güzel olmuş yapanı alkışlıyorum
kan bagısında bulunan tum vericileri alkışlıyomm ayaktaa
Gizemimin ogretmeni ve okul mudurunu alkisliyorum
Gercekten hak ettiler ..
HAYDİ BELEDİYELER BÖYLE GÜZELLİKLERDE YARIŞA GİRİN BİZLERDE SİZİ ALKIŞLAYALIM
Cuma namazında camideki imamı ve müezzini alkıslıyorum. Gercekten kıraat olarak cok iyilerdi insanı kendinden aldılar Allah onlardan razı olsun.
kendi salaklığımı
Şu pc nin arkasina saklanan zavalii insan seni alkışlamak istiyorum belki reelde iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz kendine güvensiz sin yahuu ne bicim bir vicdandir dir bu nasi bir insanlıktır taktigin maske le insanlari kendine inandirisina hayran olmamak elde diil bu oynculugunla bide seni oscara aday göstermek lazim harcaniyosun burda
Üstteki sözlere
dogru söze nee denir ayakta alkışlanır
maşallah derr ayakta alkışlıyorum seniiii
Doğru tespitte bulunup şizofrenliğine
Şu pc nin arkasina saklanan zavalii insan seni alkışlamak istiyorum belki reelde iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz kendine güvensiz sin yahuu ne bicim bir vicdandir dir bu nasi bir insanlıktır taktigin maske le insanlari kendine inandirisina hayran olmamak elde diil bu oynculugunla bide seni oscara aday göstermek lazim harcaniyosun burda
O Kendini Biliyor...
Alkışşlar Onaa