Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayatin_Afilli_Yönü1
ßerfin belirtilen dosyaları ekledi:
tebrik ederim temalarinda büyük bir ilerleme var berfin devamini dilerim paylasimlarinin eline saglik cok güzel görünüyorr
zarif ve kullanisli olmus eline saglikk
emegine saglık kullanışlı bir tema olmuş,ebatları az kücük olmuş,önerilen 800x600 heralde gözünden kacti,tşkler paylaşım için..
BERFİNNNN gayet güzelleşmeye başladı temalar,ellerine sağlık ablam
Bu arada usta37 arkadaşa katılıyorum.Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
hoş bi tema olmuş berfin emekelrinize saglık
Hos bir tema,emegine saglik..
super olmus berfem emegine saglik canim benim
emegine saglik berfin hos bir sayfa tbr..
ßerfin emegine saglik kendine has tarzini yine cok güzel bir temada dile getirmissin paylasim dolayik cok tesekkürler..
Paylasım Icın Tesekkurler...
ßerfin paylasim icin tskrler..
emegine saglik cok hos olmus basarilar dilerim gelecek calismalarda..
tebrik ederim temalarinda büyük bir ilerleme var berfin devamini dilerim paylasimlarinin eline saglik cok güzel görünüyorr
bende aynı fikirdeyim bariz hemde bu ilerleme devam canım.geleceğin tema ustasını görüyorum şimdiden.çok zarif bir tema olmus..çok beğendim
yorumlariniz icin tsk ederim saygilar...
asicimm resim cok güzel siir daha da bir güzel ve anlammmmliii yüregien saglikkk canim .tsk ederim herkese saygilarrr...
hos olmus ellerinize emeginize saglik.
selam ve dua ile.
harika olmuş yeni çalışmalarında başarılar
cok guzel olmuss tsk ederız paylasıma
befom supersin guzelim emegine yuregine saglık teşekurler