Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast teması nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. eğer başarabilirsem şimdiden teşeşkkürler...
flatcast teması nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. eğer başarabilirsem şimdiden teşeşkkürler...
Bu topic in basindaanlatilmis lütfen inceleyin.
çok güzel Anlatmissin kardesim eline saglik bende yararlandim
yalniz photofiltre programinda secilili alana nasil geri dönüyoruz acaba ; diyelim bir daire cizdim islemleri efectleri verdim sonra kare cizdim ve uygulama yaptim peki buradan daireye tekrardan degisiklik yapmak icin nasil geri dönüyoruz (geri al haric)
Proğramın uzman kullanıcısı değilim.. sizlerden bir farkım yok. deneme yanilma..
paylaşım için teşekkürler
çok işe yarayacak emegine saglık
çok işe yarayacak emegine saglık
ayyyyy fcp dosyasına çevirmeyi anlatıyosan 40 gün 40 gece dua edicem sana
savulun photoshop programları angeL geliyorrrrr......!!!!
cok tşkler kafam iyice karıştı bakmayın zaten kafam karışık zaten
ama anlamadım bişiy
ayyyyy fcp dosyasına çevirmeyi anlatıyosan 40 gün 40 gece dua edicem sana
savulun photoshop programları angeL geliyorrrrr......!!!!
İçinde var arkadaşım. Videoları dikkatli izlemeni öneririm. dua için teşekkürer
cok tşkler kafam iyice karıştı bakmayın zaten kafam karışık zaten
ama anlamadım bişiy
nerde karıştırıyorsun anlamadım başa al yeniden izle.. olmadı bir daha izle..
olmadı sor.. yardımcı olacak bir sürü üye var burda..
arkadasca harika olmus ellerine saglik
tema yapımı
ben yeni üyeyim ve çalışmalarınız için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz bvana bir de şu tema yapmasını öğrensem diyorum nasıl olur.bana yardımcı olurmusunuz
tskler kardeş eline sağlıkkk.....
Cok Acik ve net sekilde anlattin Kardes! Peki fcp yi jpg ye nasil donusturebiliriz bunuda sana zahmet anlatirmisin malum yeni ogreniyos bu isleri
)
Tsk ederim,
cok tesekkür ederim usta, isime cok yaricaktir , emeklerine saglik,,,
LINKI BI DAHA VEREBILIRMISINIZ ACABA BEN TEMA YAPMAK ISTIYORUMDA NASIL YAPILACAGINI BILMIYORUM
By Kacmaz, baslikta
"HAYDİ NASIL YAPILIR OGRENELIM " diye bir yazi var, üzerine tikla
BEN VIDEOYA ULASAMIYORUM YAAA NEDENSE KAÇ SEFERDIR DENIYORUM AÇMIYOR SAYFAYI SAYFA GÖRÜNTÜLENEMEDI DIYOR
arkadaşlar dosyaların yüklü olduğu site fransa serverlerinda ve bir süredir Türkiyeden erişim yapılamıyor.. bilginize..