Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ellerine saglık çok teşekkür ederimmm :thanks:
İYİ GÜNLERDE KULLANIN KARDESİM ALLAH RAZI OLSUN
bir kactane en güzellerinden olsun ama :ok!: :thanks:
BENİM İÇİN HEPSİ GUZEL SEN SEC BEN YAPEN
ISOM, degerli dost ellerine salik cokcok tsk ederim güzel calismandan öturu hakini helal et seni yorduk dosta dost yakisir alla turka formunda dostluk yakisir tsk,ler saygilarrrrr :gerigit: :harika:
ISOM, degerli dost ellerine salik cokcok tsk ederim güzel calismandan öturu hakini helal et seni yorduk dosta dost yakisir alla turka formunda dostluk yakisir tsk,ler saygilarrrrr :gerigit: :harika:
helal olsun kardesim sizleri birazcıkda olsa mutlu edebildiysem ne mutlu bana saygılar bizden canım kardesim güle güle kullan
selam yine bi ricada buluncam bana pembe renkte
dj melekcan
dj @*beLa.cicegi*@
dj deLi.meLegim
simdiden cok tesk. ederim emeginize saglik kolay gelsin ...
abe sadece bendeki sorun arka plan xara3d6 yazilari cikiyo tek onu resmli bana solesen yatreli mumkunse sana zahmet cok tesekurler iso abemm
selam isom gercekten duacının rabbim ne muradın varsa versin bana harika yazılar yazdın arkadasım tolga sitedi zahmet olamsa sadece tolga basında dj olmayacakmıs tsk ederim hersey gönlünce olsun
isom abiiii Genc Fm hosgeldiniz Dj ߀RF!N yazarsan çok sevinirimm ellerin dert görmesinnnn :a176:
selam abi
senden bir ricam var banda isism yazarsan sevinirim simdişden tsk edreim emegine saglık....
dj maviş** açik mavi renkte
obruk fm dj maviş** sizlerle
bademlininsesi dj haydar sizlerle
canlar
tşkler :up:
oyyyyy sahidende hepsi cokkk cokkkk güzel olmus isommm tsklerrrr ellerine saglikkk ugur isilak -muammayi hakettin
))) :sevgi: :thanks: hadi 5-10 tanede benden olsun :harika:
hayirli geceler abi
Dj Hugo
Radyo cukurca
Kütahya-Domanic
renkler fark etmez yaptiklarin cok güzel sade ayyildizlida yaparmisin bir kac cesit gecenlerdede istemistim cok güzel yapiyorsun dayanamdim birdaha istegim dedim simdiden ellerine saglik hakkini helal et emegin ve bizler icin zaman ayirdigin icin
bi kac tanede
Dj Tolga
Radyo cukurca
ricalarimla unutmusum istemege tsk
bıtanede ozlem yaparmısınız hıc yok
SELAM ISOM ABI BEN SENDEN XARA3D6 PROGRAMINI INDIRDIGIN SITENIN ADRESINI ISTICEKTIM VE BUGUNE KADAR BANA YAPTIGIN TÜM GIFLER ICIN ÇOK TEŞEKKUR EDERIM ABI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
slm isommm,yazialr süper degerli insan,emegine saglik.rica etsem dj_hatce(33ve 37)yazarsansevinirim.birde bişi eklemek istiyorum bu yazılar hep yatay acaba dikeyinede yazabilirmisin,eger olabiliyorsa dj melegim rica edecegim olmuyorsada canın sagolsun.tşklrrrrrrrrrrr :harika: .....ugur ışılak yeni bir albüm çıkarsada sana ikram edebilsek.hahahahah
çok güzel ellerinize sağlık yine ben
) sadece SAHRA yazarmisiniz kırmızı ve diğer renklerde teşekkürler Allah razı olsun hayırlı günler