Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
dj berfin istiyorum bende mümkünmüü bunlar harikaa emeginize saglıkkkkkkkk
isom ögrendim yapmayı sagol arkadasım... simdi de
dj tuana için havai fisekli yazıdan rica edicem.
dj yıldırım için de hava fisekli yazi rica edicem.
dj şükran için de havai fisekli yazı rica edicem.
Yoruyoruz seni ama okadar guzel oluyorlar ki...
SLMMM İSOM;KOLAY GELSIN,MÜMKÜNSE RİCA ETSEM DJ YAGIZ(dj yagız) DEGİSİK RENK VE SEKILLLERDE SIZE BIRAKIYORUM TERCİHİ(100KB KÜCÜK LÜTFEN)BİRDE SADE BEYAZ,SİYAH VE ALTIN SARISI dj melegim YAZARMISINIZ,TŞKEDERİM.ALLAH RAZI OLSUN
.
isom ögrendim yapmayı sagol arkadasım... simdi de
dj tuana için havai fisekli yazıdan rica edicem.
dj yıldırım için de hava fisekli yazi rica edicem.
dj şükran için de havai fisekli yazı rica edicem.
Yoruyoruz seni ama okadar guzel oluyorlar ki...
abi bana saHTe_pReNSeS Yazarsan çok tsklerr ama biraz çokk olursa sevinirim
çok tsk ederimmmm ya havai fişekliler bir harikaa ondan istiyorum lütfen çok güzel yapıyorsunuzzz simdiden teşekkürler
üstat[/b] emegine yüregine saglik bu arada ugur ışılak şarkılarımı liste yaptım hazır ziyaretimize gelirsen büyük zevkle dinletmek isterim
çooOoOok teşekkür ederimm..!! ellerinize sağlıkk...!!
ISOM cok tesekur ederim calismalarin icin...bende 8 numarada oldugu gibi dj umut sizlerle ve dj ezom sizlerle rica edecektim.. tsk ederim simdiden allah razi olsun
ya ben bu az ve küçükk birazz büyükk olsa sevinirimm
çok tsk ederimmmm ya havai fişekliler bir harikaa ondan istiyorum lütfen çok güzel yapıyorsunuzzz simdiden teşekkürler
üstat[/b] emegine yüregine saglik bu arada ugur ışılak şarkılarımı liste yaptım hazır ziyaretimize gelirsen büyük zevkle dinletmek isterim
gelecegim üsdatt saygılarr
çooOoOok teşekkür ederimm..!! ellerinize sağlıkk...!!
eyvallah kardesim saol