Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bnde yeni üyenizolarak yaptıgınız calışmaları takdirle takip edıyorum gercekten güzel temalar var tüm emegı gecenlere tesekkurler
emeginize saglik cok guzel temalar insaallah bizde yapabiliriz
güzel olmuş
gerçekten yapamadığım birçok şeyi öğrendim emeğinize sağlık
elinize saglik güzel yardim
ben bir konuda yardım rica ediyorum. siteden bir tema indirdim ancak üzerinde bulunan örnek yazıları nasıl silecem o şekilde kullanmam imkansız ayrıca yaptığım değisiklikleri nasıl kaydederim?
Nisan,
burda http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2457 yaziyor
teşekkür ederim ama benim öğrenmek istediğim bu değildi belki ben tam anlatamadım. şimdi temanın içinde resim var diyelim ve ben o resmi silmek istiyorum yani düz bir fon istiyorum bu durumda ne yapmam gerek?
(forumları taradım ama tam bir cevap bulamadım. özür diliyorum verdigim zahmetten dolayı)
@ Nisan
Egerki dj bla bla yazan yerleri degistirmek istiyorsan, yazinin üstüne gidip edit yapiyorsun.
Ama senin sorunun bu degil sanirim, sen radyo temasinin üstündeki resmi degistirmek istiyorsun, ve bu imkansiz. Temalar yapilirken resim direk BACKROUND olarak koyuyuor oraya.
yapabilecigin sey sadece üstüne URL olarak baska resim koymak.
Ayrica yaptigin degisikleri kenarda bulunan expert mode penceresinde diskin üstüne basarak kayit edebilirsin. dikkat et baska temalarin üstüne edersen giderr
acemı dj
ilk defa tema ındırecegım becerebılırsen oda
tesekkurler ama neye tesekkur edecegimi bilmiyorum neyse siz yinede bi sekilde kabul edin
tesekkurler emeginize saglik ..
tsk ederim guzelpaylasimdi
güzel paylasim saolasaniz
eyw.
eyw kardeş elleriniz dert görmesin
paylasimlar icin tesekur ederiz