*Az önce Kenan Ercetingöz'ün programini izliyordum ve Zerrin Özer ile Ecem Uslu konuktu..Diyaloglarin birinde daha önce yasanilmis bir olaydan bahsettiklerinde, dayanamadim sizlerle paylasmak istedim..
Alinti:
Zerrin Özer’den Medyum Mustafa’ya - Dümbük -
Geçen salı, Levent Süren’den boşanan Zerrin Özer, Star TV’nin “Arım Balım Peteğim” programına dün sabah telefonla bağlandı ve eşinin kendisini aldattığını öne süren medyum Mustafa’yla kavga etti.
Öfkeden küplere binen Zerrin Özer,
“Dümbük” diye hitap ederek dövmekle tehdit ettiği medyum için “O Mustafa Bey denen bir dümbük var orada. Getirsin bakayım ispat etsin bana... Gelirsem o saçını başını yolarım senin aşağılık herif... Yıldıznameyi tersten mi okuyorsun lan sen? Ben aldatılmadım akıllı konuşacaksın. İspat et terbiyesiz.. Bak çocuğum senin gelir orada ağzını burnunu kırarım. Benim adımı ağzına almayacaksın.. Karşında Zerrin Özer var akıllı ol anladın mı? Gelip oraya senin ağzını burnunu kırarım ben. diye konuştu.
Hızını alamayan Özer, daha sonra programın sunucusu Petek Dinçöz’e de “Yazıklar olsun size de Petek, Türkiye’de sanatçı bırakmadınız. Böyle terbiyesiz insanları çıkarıp benim ve benim gibi insanlarla muhatap ediyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.
video'sunu izlemeniz icin:
VIDEO izlemek icin TIKLA
Helal olsun Zerrin Ablammm :saril:
Bence tabii ki böyle bazi kelimeleri kullanmasi hos degil ama ispatsiz - delilsiz - bos konusmak icin cok konusan ve her halti bilen, hatta "yildizlarin" söyledigini iddia eden, dümdük Terbiyesizlere az bile
Ne güzel diyo Zerrin Özer: Bunlar kim ki konusturuyosunuz?
Hakedene konusabilene, HELAL diyoruz