Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Temalar icin Hazir Cerceveler
Temalarinizda yada resimlerinizde kullanabileceginiz cerceveler.
Gif olarak hazirladim, her resim tek parca halinde,
kullandiginiz programda gif helindeki temayi secip, istediginiz bolumlerini kesip,
yeniden yerlestirebilirsiniz,
umarim begenirsiniz ve isinize yarar..
Çok güzel olmuşlar abla harika görünüyorlar çok güzel temalar hazırlanır bu çalışmalardan eminim teşekkürler paylaşımın için
Masum Masum, Emeğine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler
emegine saglik abla
arkadaslarin isine yarayacaktir eminim
hepsi birbirnden guzel olmus
emegine saglik ben bunlari bi degerlendireyim tsk ederim paylasim için
emeyine saglik hepsi birbirinden süper bunlarin tskler paylasimin icin masum masum
Masum Masum, harika olmuşlar sitil renkler ellerin dert görmesin allaturkada hayran oldugum okadar kişi varki rabbim sizlere süper bir zeka vermiş elleriniz dert görmesin
paylasim icn tsk ederim hepsi cok harika
Masum Masum, Hepsi birbirinden güzel ve faydalı olmuş çalışmalarını zevkle takip ediyorum yeni çalışmalarında başarılar.
sizler harikasiniz ya süper bunlar ben kudenedim valla süper oluyor emeginize saglık teskler
Cok Güzel Paylasim..Tsklerr
sagolasın cok güzel hepsi
emeğine yüreğine sağlık çok güzel şeyler üretiyorsunuz, elleriniz güzel yüreğiniz dert görmesin, ben tema yapamıyorum ama yapan arkadaşların çok işine yarayacaktır. Harcadıgınız emek için çok teşekkürler.
Masum Masum, abla Cok güzel olmus ellerine saglık
Paylasimin için tsk ler abla
çok güzel masum harikasın kardeşim
ellerıne saglık cnm bunlar harıka kullanacagım bunları
tsk can
harika omuslar demek isterdim ama hiç bisey göremiyorum bende görünmüyolar genede tskler
[flash width=550 height=450]http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/eee_2.swf[/flash]