Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın
  • Konuyu başlatan "TurkEce/GnL"

• Özel mesaj gönder

21

Wednesday, 21.08.2013, 11:30

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ UYARIDIR..!!
YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!
Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmaktaolan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI olduğunusöyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan.Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor.
Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki arabanın da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ fark ediyor.
Tam anında da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA olduğunu hissediyor bayan.
Camı açmak isterken, adamın verdiği KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor.Arkadakilerin de neredeyse kendi arabasına yapışırcasına yaklaştıklarını görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düşünerek basıyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine dalıveriyor. Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliğa. Baskalarinin da bulunduğu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adı, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya başka kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikeli.
Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken asla böyle bir kart almayin sakın.
Ikametgahlara kadar gelerek hizmet sunanların da kullandığı bir yöntem bu.
UYANIK OLUN..
Yeni teknolojinin yararlı hizmetlerini kullanarak, bu bilgileri çok geniş bir dağıtımla çevrenize duyurabilme çabanız için,
Teşekkürler.
Emniyet Genel Müdürlüğü..

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

22

Wednesday, 28.08.2013, 13:01

:terledim:
Dikkat! Yılın en sıcak günü yarın...
Türkiye, Afrika sıcaklarının etkisi altına girecek. Hissedilen sıcaklıklar, İstanbul'da 41, İzmir'de 45, Antalya'da 47 dereceyi görecek. Uzmanlar, güneş çarpması ve orman yangınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji uzmanları, yarın İstanbul'da termometrelerin şehir içinde 35-36 dereyi gösterirken, hissedilen sıcaklığı ise 40-41 olarak açıkladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, "Bugün, yarın ve cuma günü yılın en sıcak günlerini yaşayacağız. Ama perşembe günü en sıcak gün olacak. Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisi altındayız. Rüzgâr hızı da yavaşladığı için hissedilen sıcaklık İstanbul'da 41 dereceyi buluyor. İzmir'de hissedilen sıcaklık 45, Antalya'da ise 47 derece olacak. Pazardan itibaren yağış beklenebilir. Ama yaz eylülde de devam edecek. İstanbul içinde sıcaklıklar 2-3 derece daha fazla. Çünkü gökdelenler ve binalar, rüzgârın hızını kesiyor" dedi...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

23

Friday, 6.09.2013, 12:36

DİKKATTTT....Az evel cep telefonumdan kayıtlı bir numaraca arandım.Bir bayan hızlı hızlı kısık sesle tatlı bir dille, (Reklama girmesin adını es geçiyorum)bankanın asistanlık işlerinden aradığını söyledi.Bana bedava diş taraması işte randevular falan bir sürü şeyi hızlıca anlatıp performanslı müşteri olduğunuz için size destek olacağız denildi.Sonra Gönül hanım soyadınız dedi ..... fakat yanlış söyledi.Doğrusunu ben boş bulunup acaba yanlışmı okudu düşüncesiyle söyledim.Sonra kartımın ilk altı hanesini söyleyip kalan bölümünü telefonumla tuşlamamı istedi.Peki dedim.Fakat soyadımı bilmemesinden bir şüphe düşmüştü içime bir numarayı bilerek yanlış tuşladım.Bayan bana bir numarayı atladınız yada yanlış oldu dedi.Bilinçli hangisi dediğimde tuşladığım ilk üç numarayı söyledi ben hemen kişinin tuşladığım numarayı gördüğünü anladım.Bana son kullanma tarihini ardındanda arkadaki üç kontrol numarasını tuşlamamı söyledi. "Siz nerden arıyorsunuz ben anlayamadım bankadan aramıyorsunuz sanırım" dediğimde bana bankanın performanslı müşterilerini kendilerine aktardığından falan bahsetti.Kontrol numarasını acilen tuşlarmısınız dedi.Tuşlamadan o beklerken kapadım.Hemen bankayı aradım kayıp çalıntı bölümünü seçip acilen olayı aktardım.Benden arayan telefon numarası istendi ve hemen kartım kullanıma kapandı.Yapılan kontrolde erken uyanman neticesinde hiçbir işlem yapılamadan kart kapatıldı.Lütfen dikkat edin.Hiç bir banka soyadınızı yanlış bilmez,bu tarz bilgileri istemez ve tuşlasanızda görevli rakkamları görmez .Yeni bir dolandırıcılık olayı girişimi başlamış bilginize.... :|

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

24

Monday, 21.10.2013, 17:05

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatlerin 31 Mart Pazar günü saat 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alınmasıyla yaz saati uygulaması başlamıştı.
Kış saati uygulaması ise 27 Ekim 2013 Pazar günü başlayacak.
Yaz saati uygulaması, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 04.00'den itibaren saatlerin 1 saat geri alınmasıyla son bulacak.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

25

Thursday, 24.10.2013, 12:29

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

26

Sunday, 27.10.2013, 06:10

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TürkEce/GnL" bir kadın
  • Konuyu başlatan "TürkEce/GnL"

• Özel mesaj gönder

27

Friday, 17.01.2014, 07:44

Oy vermek en önemli vatandaşlık görevimizdir.Benle ne olacak demeyin bir kişi bir kişidir.Yapmamız gereken ilk vatandaşlık görevimiz.Nüfus cüzdanınızı elinize alın.Bu linke tıklayın.Gerekli bilgileri doldurup gönderin.Önünüze liste gelecek.Birlikte oturduğunuz seçmen listesinde kayıtlı aileniz, bir alttada oy kullanacak komşularınız.18.Şubattan sonrada oy kullanacağımız yeri yine burdan öğrenebileceğiz.Lütfen beş dakikanızı almayacak ama çok önemli olan bu kontrolü yapalım!Adaletli seçimler olsun dileklerimle...
https://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

28

Wednesday, 22.01.2014, 17:36

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

29

Thursday, 23.01.2014, 10:23

Yarın çocuğunuzun getirdiği karneye iyice bakın o sizin karneniz,sizin notunuz... Nerede eksik yaptınız? Çocukta hangi eksikliği atladınız?

Çocuğa iyi karne karşılığı pahalı hediye sakın almayın. Bu onun göreviydi ödül gerekmez. İyi davranışlarını, iyi huylarını ödüllendirin.

Kötü karneyi sakın cezalandırmayın. Çocuğun öğrenmesini engelleyen bir beyinsel sorun olabilir. Psikiyatriste başvurun. Çözüm arayın...

Prf.Dr.Arif Verimli

Atilla_Ky

Moderatör

• "Atilla_Ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

30

Saturday, 25.01.2014, 11:07

Diyecek sözü yoktu.
Olsaydı dinlemezlerdi zaten.
Yaşıtları bir yerlerde oyundaydı.
El bebe,gül bebe büyütülüyordu.
O bedeldi bir şeylere,
O bir eşyaydı gözlerde.
Alınır,
Satılır,
Harcanır.
Adı konmuştu,
ÇOCUK GELİN.
O büyümemiş bir kadındı.
Diyecek sözü yoktu,
Olsaydı da kim dinlerdi.

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

31

Friday, 28.02.2014, 22:25

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

32

Friday, 28.03.2014, 23:15

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

33

Wednesday, 9.04.2014, 10:22

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

34

Wednesday, 14.05.2014, 10:03

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

35

Wednesday, 14.05.2014, 10:33

ARKADAŞLAR LÜTFEN FACEBOOK, TWİTTER HER YERDE BUNU YAYALIM.YAKIN OLANLAR KOŞSUN...
YARDIMA GİREN İŞÇİLERİMİZDEN, KARDEŞLERİMİZDEN DE ÇOK YARALI VARMIŞ
;(

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

36

Wednesday, 14.05.2014, 20:47

ÖNEMLi UYARI !
Dolandırıcılar Kendilerini Vali Olarak Tanıtıp Para İstedi !!!
Haber Yayın Tarihi : 14.05.2014
Ankara Haber Ajansı [6028931]
Soma'da yaşanan facianın ardından, kendini Muğla Valisi olarak tanıtan dolandırıcılar Soma'daki mağdurları öne sürüp iş adamlarından para istedi.
Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan Maden faciasının ardından, kendini Muğla Valisi olarak tanıtan şahıslar, Soma'daki mağdurları öne sürerek iş adamlarından yardım toplamak istedi.
Muğla Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
"KENDİLERİNİ VALİ OLARAK TANITIYORLAR"
"Son zamanlarda kendisini Muğla Valisi olarak tanıtan şahısların, bazı otel yöneticilerini ile işadamlarını arayıp engelli sandalyesi alımını ve Soma'daki facia mağdurlarını öne sürerek bağış talebinde bulundukları öğrenilmiştir." denildi.
"İTİBAR ETMEYİN"
Açıklamada, "Verilen hesap numarasına para aktarılmasını isteyen şahıslar ile Muğla Valisi ve Muğla Valiliği'nin hiçbir ilgisi yoktur. Vatandaşlarımızın bu tür telefon aramalarına itibar etmemesi ve durumu gecikmeksizin Valiliğimiz, güvenlik birimleri veya adli makamlara bildirmesi önemle kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadeleri kullanıldı.
KAYNAK ; hbrlr / __SNY

37

Thursday, 6.11.2014, 23:13

Ben geçen yıl organlarımı bağışladım bunun verdiği mutluluğu ve huzuru anlatacak kelime bulamam.

38

Wednesday, 12.11.2014, 20:38

Çöpleriniz Can Almasın

Hiç düşündünüz mü?
Kırılıveren bir bardak, parçalanmış bir ayna.. Doğruca çöp poşetine.. kenarı kesici şekilde açık bırakılmış konserve kutuları.. traş bıçakları, sivri uçlu eski eşyalar, çiviler... Kullanılmış ilaçların kalıntıları, bayanların saç boyalarından arta kalan kimyasallarla dolu poşetler, ev temizliğinde kullandığımız ilaçlı/kimyasal dolu boş deterjan kutuları...
Peki özellikle mutfak artıkları ile beraber bir naylon poşete koyularak atılan bu tehlikeli maddeler, sokaklarda üç beş lokmanın peşinde olan aç, mağdur hayvanlarımız tarafından karıştırılınca ne oluyor? Bir çoğunun yüzü yaralanıyor, ağızları kesiliyor ve neticede enfeksiyon kapıyorlar!
Lütfen tıbbi atıkları, kesici / delici çöpleri daha bir özenle koyun poşetlerinize! Cam kırıklarınızi bir çok defa gazeteye sarabilir, iğne/sivri uçlarını zararsız hale getirebilir, her türlü zarar verebilecek madde ve eşyaları özenle paketleyerek atınız çöp kutunuza.
Şimdi bu yazıdan sonra bir kere daha düşünün: ÇÖPLERİNİZ CAN ALMASIN!!!
Açlıktan neredeyse sürünerek geldiği çöpteki bir lokma ete ulaşmak için yüzünü kesen konserve kutuları ve onca pis atık aşarak doymaya çabalayan zavallı hayvanları bir kez olsun düşünmeli her insan....orada yemeye çalıştığı iki lokmadan sonra gecenin sessizliğinde karnına giden bir madde ya da kimyasal yüzünden gün ışıyana kadar acı çekenleri hep hatırlayın! Onlara birşey olmaz diyen arkadaşlarınıza da anlatın!
Kaynak: Facebook üzerinden bu yazıyı derleyen ve paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Fotoğraf için Sabahattin Kurtoğlu'na da ayrıca teşekkür ederiz

Vildan_

Stajyer

• "Vildan_" bir kadın

• Özel mesaj gönder

39

Monday, 1.12.2014, 21:09