Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Herkese hayırlı geceler diyoo...
"Lâ İlâhe İllallah Muhammedun Resulullah " diyor çünkü hava çok kötü doldu, resmen karardı.Fena indirecek
"Lâ İlâhe İllallah Muhammedun Resulullah " diyor çünkü hava çok kötü doldu, resmen karardı.Fena indirecek
Sakın bu tarafa yollama abla ya...hazır bugün keyifliyim, gelirse direk korkarım keyfimde kaçar
hem dün çok yağdı buraya, bugünde yağmasın nolcek
yok yok kesin unutmuş psd'yi diyor
yok yok kesin unutmuş psd'yi diyor
kesin benim o
pohusumla ev derdine düşünce akşamları nete bakamaz olduydum...bu akşam kesin uçurcam o psd yi...ama sen cepten bi hatırlatma yap bana zübişim
Eviniz hayırlı olsun diyor ve hatırlatırım diyor
Temem anlaştık, fırsat olursa belkim bi ortak psd bilem çıkabilir...tabi evin hazırlıklarından fırsat olursa...dio
neden olmasın ki deyo
Hayırlı olsun EYLEM ... ALLAH kolaylıklar versin tamamına erdirsin inş diyoooo
Aminn...Rabbim Razı olsun Ece
"Of ya senelerin Demet'ini Petek yaptım ya
yok gittim ben gittim.Kızımın eğlencesi oldum daha ellide hemde "
diyor
Gözüm yanıyor.....
Kışın bile böyle yağmur yağmamıştı sabah sel seli götürdü neyseki hava şu an çok güzel oldu diyoooo içimdeki o ses
Hayat ne kadar güzel diyoor...
Az evel telefonla öyle güzel bir haber aldımkiiii kendime olsa bu kadar sevinirdim herhalde
Tesbih çekerken içimden şunu dedim "Elinde olup sıkıntıda olanla paylaşandan Allah razı olsun ve ona daha çok versin inşallah"
Neymiş neymiş ablam bizede süle merak ettim...
giden bir günün ardından.,
iyisi ve kötüsüyle.,
eğrisi ve doğrusuyla.,
her ne yaşanırsa yaşansın.,
yarının bugünden daha iyi olmasına.,
geleceğe.,umuda.,aydınlığa .,yarına.,
içimizde yaşattığımız düşüncelerimizde taçlandırdığımız.,
sıkıntısı az.,dermanı olan dertllerle.,
düşlerimiz hep iyilik ve sağlık ta )))
İYİ GECELER olsun herbirinize
Diyor o içimdeki ses
Neymiş neymiş ablam bizede süle merak ettim...
"Düğün yapanla, ev yapana Allah ayrdım eder diye meşhur bir Ata sözümüz vardır.Anlamazsınız bile nerden ne geldi, nasıl oldu.
Çünkü o güne kadar yaptığınız tüm iyilikler karşınıza işte o sıkıntılı günlerinizde çıkar" diyor içimdeki tecrübeli ses