Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SELAM
BENİM BİR DJ ALMANYA'DAN YAYINI ALDIGI ZAMAN BİR ÇOK KİŞİ YAYININA GİREMİYOR.PORT AÇMAK İSTEDİK ANCAK KULLANDIGI ADSL MODEM ARCOR DSL WLAN MODEM 200.BUNDA NASIL PORT ACILACAGINI BULAMADIK.BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
İKİNCİ SORUNUM DA HOLLANDA DAKİ DJ LERİMDEN DE AYNI SORUN YASAMAYA BAŞLADIM.ONLARIN DA YAYINLARINA KIMSE GIREMEZ OLDU.BENIM PORTLARIM AÇIK OLDUGU İÇİN BEN GİRİYORUM PEŞİMDEN DİĞER DİNLEYİCİLERİMİZ GİRİYOR.BEN YAYINLARINA GİRMEDİĞİM ZAMAN DA KIMSE GIREMIYOR SADECE BAZI DİNLEYİCİLERİMİZ HARİÇ.BU ARKADAŞLARIMIN KULLANDIGI MODEM DE THOMSON SPEEDTOCH WARLES MARKA ADSL MODEM BUNDA DA NASIL GIRILECEGINI BULAMADIK.BU KONUDA DA YARDIMINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER.
KULLANDIGI ADSL MODEM ARCOR DSL WLAN MODEM 200.
burdaki resimli ve videolu anlatim arcor dsl wlan modem 200 [zyxel]
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297
Thomson Speedtouch Modem icin bu adrese bakmanizi tavsiye ederim..
:burda:
http://portforward.com/routers.htm
LÜTFEN YARDIM!!!!
ben pikatel Quartet plus modem kullanıorum port yönlendirmesi yaptım bisüre çalıştı fakat daha sonra radyo açılmadı yardımcı olursanız sevinirim...static yerinde artı yoktu ama sağ üst kısımda çok az bi yeşil renk vardı yinede çalıştı bu şekilde ama bi süre sonra kapandı ne yapmam gerek yardım bekliyorummm..
aşağıdaki resimdeki gibi oldu çalıştı ve bi süre sonra kapandı...
yonlerdırmeyı yapamamıssın sanırım kendımce dıyorum yenıden deneyın
*-*Trinity*-*, paylaşım için tşk
TÜM ONLİNE ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BAKIN YARDIM EDİN BENİM MODEM AİRTİES RT-111 NE YAPATIM AİR TEİSİN YAPTIKLARINIZI YAPTIM YAYINDA BAKTIM STATİSC AYNI YANİ - NE YAPA BİLİRİM LÜTFEN YARDIM ADRESİMİ VERİYOM edit@hotmail.com
SeLaM fmkanka
1: Pc ne sabit ip verdin mi? verdiysen,
2: yukarda verdigim linke baktin mi? baktyisan,
3: portlarini actin mi?
fmkanka, bılgısayarında dıvrız varmı ?
selam arkadaşlar
siteme radyo ekledim ama şu yazıyo radyo kısmında
Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten.
bu ne anama geliyo
portları açtım ama genede bunu yazıyo
selam arkadaşlar
siteme radyo ekledim ama şu yazıyo radyo kısmında
Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten.
bu ne anama geliyo
portları açtım ama genede bunu yazıyo
aramayi kullansanyin bu soruyu tam 3 kere sormana gerek kalmazdi!!
bir bilgisayarda sade 1 kez flatcast programi acabilirsin!!
ya dinleyici ya yayinci!
arkadaslar ben almanca bilmiyoum ama bu nedemek olduğunu anladım hem yayın yapma aynı zamanda yayını dinleme gibi bişeymi oluyoo
yok Dj Romeoo tek ŞanSin var ya dinLicekSin ya yayin yapicakSin farkLi 2 yerde de yapamaSSin bunu
Sitede yardımcı olan admin ve userlere ayrı ayrı teşekkür ederim.
bende bir radyo kurdum ve buradaki arkadaşların yaşamış oldukları bütün problemleri fazlasıyla yaşadım ama sitede problemler o kadar güzel anlatılmış ki hiç profesyonel biri olmadığım halde gayet rahat bir şekilde sorunların üstesinden geldim
şimdi radyom sorunsuz bir şekilde yayınına devam etmektedir
Tekrar tekrar teşekkür eder başarılarınızın devamını canı gönülden temenni ederim
KaRaCa
sayin master eger mümkünse arkor easy box 800 icinde bir aciklama sunabilirmisin.simdiden tesekkürler
dj-asi, biraz yukarda verdigim bu bilgiler seninde isine yaramali (ayni olmasada benzeridir :burda:
KULLANDIGI ADSL MODEM ARCOR DSL WLAN MODEM 200.
Browser'den IP yazip Modem'i aciyoruz, "Erweitert" ve sonrasinda "Port Mapping", yukarda verilen linki incelemelisin :up:
duyarliligindan dolayi tesekkür ediyorum.ama benim sorunuma cevap olmadigi icin yazma gergi duydum
o konuyu inceledim ama net bir sonuca ulasamadim.yani bana pek yarari olmadi.
dj-asi, bizlerde o modemden olursa sana resimli anlatim yapabiliriz
bak burda --> http://www.arcor.de/hilfe/files/pdf/VVB_Arcor_Easy_Box_A_800_WLAN_ISDN_2te_Auflage_18-07-07_Version_fuer_ONLINE_HOTLINE.pdf
sayfa 148 de gösteriyor basil yapacagini.
bilgisayarina sabit ip verdikden sonra gerekli bilgileri o pencereye gir
Güzel Anlatım Tbrikler Emeğinize Sağlık