Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""By_CenkeR""
Ya hayretler içindeyim ben hala derdimi anlatamadim radyo safe chatte guestlere kapali ahmet nicki geldi sorun cikardi ben onu cizdim o cizik sekilde duruyor radyoda ve radyoda o anda olan baska sifreli nickli arkadaslarin nickinde yazilar yaziyor ama nickin sahibi goremiyor sona ben onuda ciziyorum bu sefer asil nick sahibide cizilmis oluyor cikiyor bunu baska sekilde anlatamayacam herkes etskler
Alıntı sahibi ""Asuman""
Flatcast aslinda bir radyo, radyo olarakta kullanin, chati kapat, sorunlardan kurtul.
Biz seni anliyoruzda sen bizi anlamiyorsun, dogru bilgi verki gerekenler yapilsin. Arkadasin sandigin kisinin nickini aldiginda o nickin üzerine tikla ve ve profilin ekran kopyasini yap ve buraya ekle.
Alıntı
su an profılı gorune nıckden kufur gelıyor ama o nıck sahıbı yazmıyor
Alıntı sahibi ""By_CenkeR""
bir kisi nick aliyorsa bunu active etmeden radyolara o nickle girmeme gibi