Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

PAMIR77

Acemi

• Özel mesaj gönder

3,761

Thursday, 24.09.2009, 17:14

SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.

• "dj_zaLim_KraL" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3,762

Thursday, 24.09.2009, 18:36

abı benım kılerı görmedın mı

• Özel mesaj gönder

3,763

Thursday, 24.09.2009, 18:46

:cry:

zorask

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3,764

Thursday, 24.09.2009, 19:14

dj zorask dj papatya dj hatırla sevgili dj tuba dj ipram dj trejedi dj erhan dj regi_rap dj hakan fazla çeşitte yazarsanız sevinirim adim merve şimdiden tşkrlerrrrrrr

zorask

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3,765

Thursday, 24.09.2009, 19:27

tutsak fm yazarmısınız bi kaç şekilde çok tşkrler

**nazlım

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3,766

Thursday, 24.09.2009, 20:44

cok tşk ederım ISOM ellerınıze emegınıze saglıkk cok gusel olmusss :h050:

**nazlım

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3,767

Thursday, 24.09.2009, 20:48

bır rıcam daaha olacak eger fazla olmıycaksammm :oops:
bı daha ıstıycektım dj nazo 6 sayfadakı dj suu yazmıssınız dönen yonca ıçersındee onun gıbı olabılırmı acaba yada daha cici bise olabılır farklı bıseler olabılır ama hareketlı olarsa memnun olarımm birde "sahaneyiz bizz.." yazısı olabılırmı hareketlı fakat boyutları cok buyuk olmasınn tekrar tskler ederımmmm harıkalar yaratmıssınızzz :ask: :h050:

selimmx

Acemi

• Özel mesaj gönder

3,768

Friday, 25.09.2009, 00:23

DJ.BAHOZ İSTEMİSTİ MÜMKÜNSE TSK

qulucuk

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3,769

Friday, 25.09.2009, 17:38

teşekkür ederim ellerinize sağlık birde Ramis istemistim ilginiz için sağolun

PAMIR77

Acemi

• Özel mesaj gönder

3,770

Saturday, 26.09.2009, 07:51

SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.
SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.

PAMIR77

Acemi

• Özel mesaj gönder

3,771

Saturday, 26.09.2009, 07:51

SLM İSO ABİM. BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ....'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE DJ YAZISI YAPABİLİRSEN COK SEVİNİRİM.

PAMIR77

Acemi

• Özel mesaj gönder

3,772

Saturday, 26.09.2009, 07:52

SLM İSO ABİM. BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ....'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE DJ YAZISI YAPABİLİRSEN COK SEVİNİRİM.

• Özel mesaj gönder

3,773

Saturday, 26.09.2009, 11:02

tesekürler elinize ve yüreginize saglik cok güzel olmus daha nice basarilar dilerim saygilarimla

• Özel mesaj gönder

3,774

Saturday, 26.09.2009, 15:12

slm abı zaLim_KraL42 YAZARMIISNN :up:

ISOM

Profesyonel

• "ISOM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ISOM"

• Özel mesaj gönder

3,775

Saturday, 26.09.2009, 15:50

Alıntı sahibi ""PAMIR77""

ISOM

Profesyonel

• "ISOM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ISOM"

• Özel mesaj gönder

3,776

Saturday, 26.09.2009, 15:57

Alıntı sahibi ""**nazlım""

bır rıcam daaha olacak eger fazla olmıycaksammm :oops:
bı daha ıstıycektım dj nazo 6 sayfadakı dj suu yazmıssınız dönen yonca ıçersındee onun gıbı olabılırmı acaba yada daha cici bise olabılır farklı bıseler olabılır ama hareketlı olarsa memnun olarımm birde "sahaneyiz bizz.." yazısı olabılırmı hareketlı fakat boyutları cok buyuk olmasınn tekrar tskler ederımmmm harıkalar yaratmıssınızzz :ask: :h050:

NOT BUYUK GELEN YAZILARI URL ILE KOYUN BIRINCI SAYFADA RESIMLI TARIFI VAR YADA SOYLEYIN YARDIMCI OLEM

ISOM

Profesyonel

• "ISOM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ISOM"

• Özel mesaj gönder

3,777

Saturday, 26.09.2009, 15:59

Alıntı sahibi ""PAMIR77""

SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.

PAMIR SENIN O ISDEIGIN GIFLER EN AZ YARIM SAATIMI ALIYOR UZUN SURUYOR YAPIMI YANI DEVAMLI ONDAN YAPAMAM BIR KAV DEFA YAPTIM SIZE DUZ YAZI ISDERSENIZ YAPARIM GIF YETERINCE YAPTIM SIZE KARDESIM SAYGILAR

ISOM

Profesyonel

• "ISOM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ISOM"

• Özel mesaj gönder

3,778

Saturday, 26.09.2009, 16:43

Alıntı sahibi ""zorask""

dj zorask dj papatya dj hatırla sevgili dj tuba dj ipram dj trejedi dj erhan dj regi_rap dj hakan fazla çeşitte yazarsanız sevinirim adim merve şimdiden tşkrlerrrrrrr

ISOM

Profesyonel

• "ISOM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ISOM"

• Özel mesaj gönder

3,779

Saturday, 26.09.2009, 16:45

Alıntı sahibi ""zorask""

tutsak fm yazarmısınız bi kaç şekilde çok tşkrler

PAMIR77

Acemi

• Özel mesaj gönder

3,780

Saturday, 26.09.2009, 16:49

DEGERLI ABİM BİLİYORUM SIZI COK UGRASTIRDIGIMI, . BU SENDEN SON RICAM OLUCAK RADYOM ICIN . BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ.... DOSTLUĞUN VE ÖZLEMİN BULUŞTUĞU KRAL57 FM'E HOŞ GELDINİZ'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE BU SON YAZIYIDA YAPABİLİRSEN ABİM TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM... YAZDIKLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ABİM YAZILARIN COK SÜPER OLMUS ELLERİNE SAGLIK.