Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM iSOM KARDESiM HAYIRLI AKSAMLAR
BANA DJ_ÖZGÜR VE ÖZGÜR_SiZLERLE VE DAMARIN_KRALI_ÖGZÜR . BUNLAR TURQUAZ VE BEYAZ RENKDE OLURSA . ASAGILI YUKARILI VE DALGALI BICIMLERDEDE OLURSA COK SEViNiRiM .iNSALLAH ANLATA BiLMiSiMDiR . SiMDiDEN ELLERiNiZE SAGLIK HAKKINIZI HELAL EDiN KARDESiM ALLAH SiZDEN RAZI OLSUN HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN . SAYGILAR SEVGiLER KARDESiM A.E.O K.i.B
çok teşekkürler emeğinize sağlık..
:thx:
isom abimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok cok tsk ederimmmmmmmmmmmm eline emegine saglikkkkkkkkkkk bitanesin abim. Hakkini emegine helal et abimm. selamlar saygilar :sevgi:
ricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abisinin guluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :sevgi:
temayi yeni actim tek kelime ile her sey superrrrrrrrrrrrrrr ne kadar tsk etsem azdir abimmmm. siirde duygularimi dille getirmisiniz inanin. kalp kalbe karsidir derlerdi inanmazdim.
cansin abim Allah razi olsun :sevgi:
kim yaptı dermisimmmmmmmmmmmmmmm hehehe :sevgi: :mucuk:
sayfalar eksılmıs daha dogrusu
pasa bida yazarmısın takibi kaybettim am aaman az olsun
ya beratcan senın derdın ney arkadas
benımle ugrasıyorsun,
ben sana yazmadımmı
senden dolayyı
anlamıyorm ya
baretcan buranın admini pasa kural dısı cıkmadıgın sure sana bisi demez
Dj HAMiss Yaparsanız Çok Sevinirim ..
BekLiyorum Şimdiden Tşk
selam kolay gelsın rıva etsem bıkactane
DJISOCAN YAPARMISIN
SIMDIDEN TESEKÜR EDERIM
NOT DAHA ONCE YAZMISDIM ALMADINIZMI ACABA
siz yaptiniz tabikkiiiii can abim isoooo :sevgi:
SLM iSOM KARDESiM HAYIRLI AKSAMLAR
BANA DJ_ÖZGÜR VE ÖZGÜR_SiZLERLE VE DAMARIN_KRALI_ÖGZÜR . BUNLAR TURQUAZ VE BEYAZ RENKDE OLURSA . ASAGILI YUKARILI VE DALGALI BICIMLERDEDE OLURSA COK SEViNiRiM .iNSALLAH ANLATA BiLMiSiMDiR . SiMDiDEN ELLERiNiZE SAGLIK HAKKINIZI HELAL EDiN KARDESiM ALLAH SiZDEN RAZI OLSUN HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN . SAYGILAR SEVGiLER KARDESiM A.E.O K.i.B
siz yaptiniz tabikkiiiii can abim isoooo :sevgi:
EYVALLAH ABİSİNİN GULU BEGENDINE EN AZ SENIN KADAR BEGENDİM :sevgi:
ÇooooooooooooK tŞk.. ELLerinize sağLıkk
vallahi billahi yag degillll sizi cok seviyorum. harikalar yaratiyorsunuz. :sevgi:
COK TSK EDERIM CANIM KARDESIM AMA COK OZUR DILERIM YAZI HATAM OLMUS DAMARIN_KRALI_ÖZGÜR YAZACAGIMA SIZE ÖGZÜR YAZMISIM INANIN COK MAHCUP OLDUM SIZE KARSI :oops: BANA TEKRAR YAZARMISINIZ ???? VE DJ_ÖZGÜR AYRI OLSUN SIZE ZAHMET AYYY COK MAHCUBUM BUNLARI YAZARKEN BILE TEKRAR COKKKKKKKK OZUR KARDESiM
[quote="ISOM"][quote="usta bey"]ozaman
dj yolcu
ve
dj capkin
sizlerle
degisik olsun 100den kucuk[/quote]
yuzden kucuk olması imkansız o gifin url bile zor alıyor urlari en kucuk hallerınde yapıyorum yuzden kücük olması ımkansız kardesim senin dedigin gifin ama yazıda yaprım[/quote]
evet yazida olsun
ÇooooooooooooK tŞk.. ELLerinize sağLıkk
:sevgi:
vallahi billahi yag degillll sizi cok seviyorum. harikalar yaratiyorsunuz. :sevgi:
bende sizleri çok seviyorum nazar :sevgi: :sevgi: