Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
;Alıntı sahibi ""GoNulLYoRGuNu""
merhabalar yeni üyeyim
ben vista kullanıyorum ve tema yüklerken internet exploler hata verip sayfayı kapatıyor başka hiç bir sorunla karşılaşmıyorum benim de yukarıdaki maddeleri mi uygulumam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler...
Alıntı sahibi ""AllaTurkaa""
evet vista ile tema yüklemek biraz sorunlu...
2 imkanin var
1. Bilgisayarinda Firefox yoksa indir ve install et, yayini firefox ile ac ve temalari onunla yükle. Sonra geri internet explorer ile yayin yapabilirsin.
2. (sade almanca olarak biliyorum) Internet Explorerde
Extras >>Internet Optionen >>Sicherheit /geschützen modus aktivieren ... de görünen kancayi (hacken) kaldir.
sonra temalari yükliye bilirsin,
fakat daha sonra kancayi geri ekle!
Alıntı sahibi ""FATIH""
sızce bunlar neden radyodakı temam neden sılınıp kapanıyor sadece bos bır tema kalıyor bunun nedenı ıle ılk kz karsılastım sızce ne yapmam lazım..
Alıntı sahibi ""olcayto41""
slm ben de falatcast ta radyo açtım bazı arkadaşlarım radyoyu göremediklerini açılmadıgını sölüoo herhangi bir program yüklemeleri gereklimi??
Alıntı sahibi ""FATIH""
benım sayfalarım yayında ıken oldugu yerde kendılıgınden donuyor mıkserın uzerındekı add pause talkover gıbı..yazıları görunmuyor yayında yazdıklarım kayıp oluyor dınleyıcıler görunmuyor bende dahıl olmak uzre ne yazabılıyorum nede yazdırabılıyorum sayfa adeta donuyor add yı acık mıksere muzık atmak bla bla bla.....
Alıntı sahibi ""allaturkaa""
Beta oldugundan birkac bilinen hatalar var.
-Misafirlerin rengi zaman zaman standart yazi rengine dönüse bilir!
-Cam li yayin yaptiginizda, dinleyicilerde arkaplan resmi görünmüye bilir!
-Boyutu büyük ve .gif resimli olan temalarda, cpu nuz zorlana bilir.!
-Winamp ile yayinda, Parcalarin ismi yazmaz!
-Özeller Kapali oldugunda 2. Etapda( X Statüde), dj e birsey yazilmiyor
-Flatcast Producer 4.16 ile hazirladiginiz temalar daha düsük sürümle acilmiyor
-Sifrelerde türkce karekter kullanirsaniz ( firewall blocked access ) hatasi cikabilir